Στοίχημα: Μένει όρθια στο “Villa Park” η Μπέρνλι

Πλούσιο σε δράση το σημερινό πρόγραμμα τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και σε μπάσκετ, με το Final 4 της Euroleague να κεντρίζει το ενδιαφέρον και ενώ στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλύσεις και προγνωστικά για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα αλλά και βαθμολογίες πρωταθλημάτων. Η σημερινή πρόταση του Betarades έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Άστον Βίλα – Μπέρνλι, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε.

Εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Άστον Βίλα βρίσκεται στη 14η θέση και αγωνίζεται χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ (1-2), παίζει πλέον μόνο για το γόητρο.

Σε αντίθετη κατάσταση η Μπέρνλι που παίζει για την επιβίωση της. Ηττήθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος από Τότεναμ (1-0) και Άστον Βίλα (1-3), την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Νιούκαστλ. Βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και στο -1 από τις θέσεις της σωτηρίας, έχει σήμερα την ευκαιρία να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και περιμένουμε ότι θα καταφέρει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το “Villa Park”.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις