Νέα Σχολή Διαιτησίας από την ΕΠΣΘ

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας και η Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνει την λειτουργία Νέας Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποψηφίων διαιτητών θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της Ένωσης (Ροζού 17 με Ερμού, τηλ. 24210 27147) από τις 15/3/2016 μέχρι και τις 30/3/2016.

Οι υποψήφιοι νέοι διαιτητές θα πρέπει να είναι ηλικίας 16 έως 32 ετών, να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι γυμνασίου και να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Τίτλους ΣπουδώνΑντίγραφο ποινικού μητρώουΦωτοαντίγραφο της Αστυνομικής ΤαυτότηταςΠιστοποιητικό γεννήσεως.

Για τους αλλοδαπούς επιπρόσθετα απαιτούνται νόμιμα επικυρωμένες φωτοτυπίες άδειας παραμονής και διαβατηρίου.

Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει και Ακαδημία νέων δόκιμων διαιτητών ηλικίας 14 έως 16 ετών. Οι δόκιμοι αυτοί διαιτητές σε περίπτωση επιτυχίας τους στις εξετάσεις, θα αγωνίζονται αποκλειστικά στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Με τη συμπλήρωση του 16ου έτους της ηλικίας τους, οι δόκιμοι νέοι διαιτητές, θα πρέπει να παρακολουθήσουν επιτυχώς νέα εισαγωγική σχολή διαιτησίας, για να μπορούν να αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα.

Υπεύθυνος της Σχολής Διαιτησίας είναι ο Εκπαιδευτής κ. Σακαρίκος Θωμάς (τηλ. 6974098499) καθώς και ο Αντιπρόεδρος της ΤΕΔ/ΕΠΣΘ και Εκπαιδευτής κ. Κουζάκης Γιάννης (τηλ. 6974994608).

jfsljkfd

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις