Φαν Βέερτ: «Δεν περίμενα να βγω πρώτος σκόρερ, θα δούμε για το μέλλον μου»

Το πρώτο «κανόνι» της Super League μίλησε στην Ολλανδία για το κατόρθωμά του και αναφέρθηκε στο μέλλον του.

Ο Ολλανδός επιθετικός του Βόλου, Τομ Φαν Βέερτ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη φετινή Super League και το κατόρθωμά του δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμπατριώτες του.

Έτσι σήμερα Πέμπτη (19/5) παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα, «Omroep Brabant», όπου μίλησε για τα επιτεύγματά του στην Ελλάδα, αλλά και για το μέλλον του. «Δεν άνοιξα σαμπάνια, αλλά φυσικά το απόλαυσα που βγήκα πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο Ολλανδός στράικερ. «Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι Bundesliga ή Premier League, αλλά είναι γνωστό για το αμυντικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να βάλεις 25 γκολ όπως στην Ολλανδία».

Ο στράικερ του Βόλου, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Παραδέχθηκε πως «όταν ήρθα στην Ελλάδα, δεν περίμενα ότι θα γίνω αμέσως πρώτος σκόρερ» και συμπλήρωσε: «Οι επιθετικοί από κορυφαίους συλλόγους έχουν την ευκαιρία να σκοράρουν πιο συχνά από εμένα. Από την πρώτη στιγμή μπήκα σε μια ροή. Αυτό το συναίσθημα είναι υπέροχο ως επιθετικός και κατάφερα να το κρατήσω μέχρι το τέλος».

Ο επιθετικός δεν τολμά να πει αν θα υπάρξει επόμενο βήμα μετά την κατάκτηση του τίτλου του πρώτου σκόρερ. «Η απόδοση σίγουρα θα έχει γίνει αντιληπτή, αλλά θα περιμένουμε και θα δούμε», είπε σχετικά με το μέλλον του ο Ολλανδός στράικερ που ήρθε στον Βόλο από τη Δανία και δη την Άαλμποργκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις