«Τιμωρία μόνο με χειραγωγημένη απόφαση»

Στο Αγρίνιο ετοιμάζονται για τη δικαστική «μάχη» της 25ης Μαϊου. Δικαίωμα έφεσης στην πρωτόδικη απόφαση, όποια και αν είναι αυτή, θα έχουν τα «καναρίνια» και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Στον Παναιτωλικό λένε πως δεν έχουν να φοβηθούν κάτι και πως μοναδικός εμπλεκόμενος (και κατηγορούμενος) για τον ύποπτο στοιχηματισμό είναι ο πρώην εργαζόμενος του συλλόγου που ενέργησε ατομικά. Για αυτό άλλωστε δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία σε οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της ομάδας (αξιωματούχο, μέλη του τιμ, παίκτες κτλ).

Έτσι, όπως υπογραμμίζουν, δεν στοιχειοθετείτε η κατηγορία της χειραγώγησης και μάλιστα από υψηλά ιστάμενα χείλη στο Emileon ακούστηκε η φράση πως «η μόνη χειραγώγηση που μπορεί να αποδειχτεί είναι εκείνη μιας απόφασης που θα καταδικάζει την ομάδα μας. Δεν έχουμε καμία σχέση και μόνο με χειραγωγημένη απόφαση μπορεί να τιμωρηθούμε. Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα. Πολλοί θα ήθελαν να τα “μαγειρέψουν” και να χειραγωγήσουν μια επιτροπή τακτικών δικαστών. Θα τα καταφέρουν;».

 

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως μετά την πρωτόδικη απόφαση που θα εκδοθεί δικαίωμα έφεσης θα έχουν μόνο ο Παναιτωλικός εφόσον δεν ικανοποιηθεί (θα μπορεί να προσφύγει και στο CAS) και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και όχι κάποια ομάδα που θα θεωρεί πως έχει έννομο συμφέρον να την προσβάλει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις