Κίνδυνος να χαθούν έξι βασικότατοι ποδοσφαιριστές στην Καλαμάτα

Σε περίοδο σχεδιασμού βρίσκονται στην Καλαμάτα με τον Σάκη Τσιώλη να ετοιμάζει τις εισηγήσεις του και τους ανθρώπους της ομάδας τις επαφές για να υλοποιήσουν τα “θέλω” του νέου τεχνικού της Μαύρης Θύελλας.

Οι τριταθλητές έχουν ανακοινώσει δύο μεταγραφές, του 26χρονου αργεντινού Μπράιαν Μπενίτεζ και του 32χρονου τερματοφύλακα Ζόνας Μέντες αλλά οι υπόλοιπες κινήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της αρχικής επαφής που έχει γίνει με τον 25χρονο αργεντινό μεσοεπιθετικό Αλέξις Μεσιδόρο, θα εντατικοποιηθούν από τη στιγμή που ξεκαθαρίσουν τα θέματα με τις εκκρεμότητες του υπάρχοντος ρόστερ.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρία συμβόλαια που ολοκληρώνονται και προς το παρόν παραμένει άγνωστο εάν ανανεωθούν, του Μπάμπη Παυλίδη, του Τιμόθεου Τσελεπίδη και του Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν πρόσφερε από τη θέση του γενικού αρχηγού αλλά όπως έχει πεί στους ανθρώπους της ομάδας τη νέα σεζόν θέλει να επιστρέψει σε καθαρά αγωνιστικό ρολό. Τα τρία παραπάνω συμβόλαια ολοκληρώνονται αλλά ακόμη δεν έχει γίνει επαφή για την ανανέωση τους, ενώ υπάρχουν τρεις ακόμη εκκρεμότητες με ποδοσφαιριστές που έχουν σε συμβόλαια σε ισχύ. Ο λόγος για τους Δημήτρη Ταΐρη, Γιάννη Λουκίνα και Τζούνιορ Μπακαγιόκο, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες και για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, εξετάζουν τη συνέχεια της καριέρας τους μακριά από την Καλαμάτα.

Το γεγονός ωστόσο πως δεσμεύονται ακόμα με συμβόλαιο με την Μαύρη Θύελλα και με δεδομένο πως ο Σάκης Τσιώλης θα τους ήθελε στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, σημαίνει πως θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα για να αποχωρήσουν από την ομάδα εάν τελικώς αυτό επιθυμούν ώστε ο σύλλογος να μην βρεθεί ζημιωμένος. Για να συμβεί αυτό, η απόφαση περνάει πλέον στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια και ειδικότερα στον Γιώργο Πρασσά, ο οποίος όπως έχουμε αναφέρει με την έλευση του θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις για τις εκκρεμότητες.

Αυτό που υλοποιείται σίγουρα είναι η πρόθεση του Σάκη Τσιώλη να προωθήσει παιδιά από την ακαδημία στη πρώτη ομάδα, καθώς όπως διαπίστωσε ο ίδιος και στο παιχνίδι που παρακολούθησε για το φινάλε του πρωταθλήματος Νέων της super league 2 με τον Θεσπρωτό, υπάρχουν παιδιά στην Κ20 που θα μπορούσαν να ενταχθούν στη μεγάλη ομάδα. Η εισήγηση του έμπειρου τεχνικού θα αφορά ορισμένους ποδοσφαιριστές από την ομάδα οι οποίοι θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία και θα υπογράψουν συμβόλαιο.

Κινητικότητα τις τελευταίες μέρες υπάρχει και με το θέμα του βοηθητικού στα Παλιάμπελα καθώς όπως διαπίστωσε και ο Σάκης Τσιώλης ο αγωνιστικός χώρος δεν βρίσκεται στην ενδεδειγμένη κατάσταση και πιθανότερο είναι πως θα χρειαστεί ανακατασκευή.

Πηγή: sport365

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις