Βήμα πρόκρισης για την Κ20 της Νίκης Βόλου, 2-0 τη Βέροια

Καθοριστικό βήμα πρόκρισης στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, έκανε η Κ20 της Νίκης Βόλου, κερδίζοντας 2-0 τη Βέροια, στο “Π. Μαγουλάς”. Οι Βολιώτες καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ, στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, την μεθεπόμενη Κυριακή, 29/05 και να δώσουν το παρών στο final 4 που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια ομάδα Νέων της SL2, για τη σεζόν 2021-22.

Δοκάρι η Νίκη – Με δέκα η Βέροια

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τη Νίκη να πατάει καλύτερα στο πρώτο 15λεπτο και τη Βέροια να ισορροπεί καθώς κυλούσε ο χρόνος.

Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες όταν ο Καρασαρίδης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα στον Μπαλλά. Οι κυανόλευκοι έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες να ανοίξουν στο σκορ στα λεπτά που υπολείπονταν για τη λήξη του ημιχρόνου. Αρχικά ο Γιαρλελής από θέση βολής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, σε σέντρα του Τζιάνη από τα δεξιά, ενώ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων κράτησε το μηδέν στην εστία του, σε αμαρκάριστο σουτ του Γιαρλελή από το ύψος της περιοχής.

Δύο γκολ κι ένα δοκάρι

Όπως έκλεισε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Η Νίκη προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την υπεραριθμία της και πίεσε ψηλά τους φιλοξενούμενους. Με το “καλημέρα” ο Τζιάνης από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Βάντση.

Η πίεση της Νίκης απέδωσε καρπούς στο 73′. Ο Τζιάνης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά με τον Πρίφτι να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά. Στα τελευταία λεπτά η Βέροια με υπερπροσπάθεια μετέφερε τη δράση στα καρέ του Αλντερβίσι. Στο 91′ το τέρμα που πέτυχε ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ και τρία λεπτά αργότερα η Νίκη πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Τανός σέντραρε από τα αριστερά με τον Αναστασιάδη να κάνει το 2-0 με κοντινή προβολή.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Ακτσιαλής) Αλντερβίσι, Τόγιας, Παπαναστασίου, Ντόντα, Καπίτσας, Πρίφτι, Τζιάνης (89’ Κώστας), Γιαρλελής (70’ Αναστασιάδης), Μπαλλάς (70’ Τανός), Τσατσελάρι, Στοΐνοβιτς (63’ Χουσεΐνογλου)

ΒΕΡΟΙΑ: (Ανθυμιάδης) Βάντσης, Χαβιαρόπουλος (74’ Χοχλιούρος), Καρασαρίδης, Τασσιόπουλος, Φωτόπουλος, Μιχαηλίδης (43’ Βασιλειάδης), Λαζεκίδης (62’ Μωυσίδης), Ισσακίδης, Μπεκιαρίδης, Χερίδης (62’ Βουδούρης), Λουτζιανιώτης (46’ Τσέας)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις