Προγνωστικά Στοιχήματος: Περνάει με νίκη η Ατλέτικο Μαδρίτης, άσσος για Μπράιτον

Ευρωπαϊκή εβδομάδα αυτή που διανύουμε, με το παζλ των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ να συμπληρώνεται απ’ τα τελευταία του κομμάτια. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της βραδιάς διεξάγεται στη Μαδρίτη, εκεί όπου η Ατλέτικο υποδέχεται την Αϊντχόφεν στη ρεβάνς του 0-0 της Ολλανδίας και είναι το φαβορί για την πρόκριση. Μόνο με… αυτοκτονία θα μείνει εκτός συνέχειας η Μάντσεστερ Σίτι, που φιλοξενεί την Ντιναμό Κιέβου έχοντας νίκη 1-3 στο πρώτο ματς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Mybet, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Άσσος και Under 3.5 στη Μαδρίτη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Αλέτικο Μαδρίτης – Αϊντχόφεν, όπου επιλέγουμε τον «Άσσο» σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ σε απόδοση 1.90. Το «βάρος» του φαβορί καλείται να διαχειριστεί απόψε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι προφανές ότι οι «ροχιμπλάνκος» είναι ανώτερη ομάδα σε όλες τις κατηγορίες, θέλουν να το αποδείξουν κόντρα στην Αϊντχόφεν, την οποία μπορεί να μην κατάφεραν να κερδίσουν στο πρώτο ματς της Ολλανδίας, αλλά φάνηκε ότι είναι ένα επίπεδο πάνω. Ίσως μάλιστα, να βολεύτηκε με το 0-0 ο Σιμεόνε, βλέποντας ότι ο αντίπαλος δεν είχε καμία διάθεση, αλλά και δυνατότητα, να απειλήσει, παίρνοντας ένα σκορ που του προσφέρει το πλεονέκτημα. Αρκεί φυσικά, σήμερα να μη δεχτεί γκολ, τομέας όπου οι «ροχιμπλάνκος» ειδικεύονται τα τελευταία τρία χρόνια. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, αφού μετά το 0-0 στην Ολλανδία, ακολούθησαν τέσσερις σερί νίκες για την Πριμέρα Ντιβιζιόν (η μία εκτός έδρας επί της Ρεάλ Μαδρίτης) με επιμέρους γκολ 10-1! Απ’ την άλλη, μια σπουδαία πρόκληση παρουσιάζεται στο δρόμο της Αϊντχόφεν, που μπορεί να υπολείπεται ποιότητας και εμπειριών της αντιπάλου της, ωστόσο απέδειξε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι ότι το θέλει πάρα πολύ. Έκανε μια φοβερή εμφάνιση σε τακτικό επίπεδο, έκλεισε μαεστρικά τους χώρους ακόμη και με 10 παίκτες, το κέρδος της ήταν το 0-0, αποτέλεσμα που σήμερα της προσφέρει ελπίδες πρόκρισης. Όλα θα γίνουν καλύτερα για την PSV αν σκοράρει στο «Βιθέντε Καλδερόν», είναι μια ομάδα που τα καταφέρνει επιθετικά, ωστόσο όχι στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ. «Το να παίζεις για το 0-0 δεν είναι εύκολο. Οφείλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, όχι μόνο άμυνα», είπε ο Φιλίπ Κοκού, που παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δε θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι.

Παίρνει το ματς η Μπράιτον

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Μπράιτον – Ρέντινγκ, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.00. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει η Μπράιτον στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όπου σημείωσε δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μπρίστολ Σίτι (4-0 εκτός έδρας) και Λιντς (4-0 εντός έδρας), το συγκρότημα του Χάτον μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Πρέστον (0-0 εκτός έδρας) και Σέφιλντ Γουένσντεϊ (0-0 εντός έδρας). Μετά το πέρας 37 αγωνιστικών (χρωστάει την αποψινή) η Μπράιτον συγκέντρωσε συνολικά 65 βαθμούς (όσους και η Χαλ) που την κατατάσσουν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο πίσω από τη δεύτερη Μίντλεσμπρο και εννέα από την πρωτοπόρο Μπέρνλι. Οι «γλάροι» προέρχονται από 4/5 εντός έδρας νίκες, σήμερα θέλουν ακόμη μια κόντρα στη Ρέντινγκ, που προέρχεται απ’ τον εντός έδρας αποκλεισμό στο Κύπελλο απ’ την Κρίσταλ Πάλας (0-2). Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από πέντε αγωνιστικές, όπου σημείωσαν δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρέντινγκ προέρχεται από 9/11 εκτός έδρας ήττες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, θεωρούμε ότι δύσκολα θα αποφύγει μια ακόμη σήμερα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις