VIRAL: Πανηγύρισε όλο τον Άνφιλντ το 3-3 της Άστον Βίλα που δεν έγινε ποτέ!

Μία λάθος πληροφορία στο Άνφιλντ, που ήθελε την Άστον Βίλα να ισοφαρίζει σε 3-3 τη Μάντσεστερ Σίτι, έκανε τους φίλους της Λίβερπουλ να πανηγυρίσουν έξαλλα, πιστεύοντας πως η ομάδα του ήταν η πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Απίστευτο θέαμα προσέφεραν το απόγευμα της Κυριακής (22/5) στο φίλαθλο κοινό οι Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να πετυχαίνει τρομερή ανατροπή, να επιστρέφει από 0-2 και να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος-θρίλερ.

Μέχρι όμως, οι Πολίτες να στεφθούν πρωταθλητές Αγγλίας οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, που πάλευαν για τον τίτλο, παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα.

Η εξέλιξη των αγώνων Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα και Λίβερπουλ – Γουλβς ήταν τέτοια, με την εναλλαγή συναισθημάτων να είναι έντονη στα δύο γήπεδα.

Ωστόσο, μετά το γκολ του Σαλάχ και το 2-1 των κόκκινων κι ενώ η Σίτι είχε το προβάδισμα στο Έτιχαντ, κάποιος στο Άνφιλντ μετέδωσε λανθασμένα πως οι βίλανς ισοφάρισαν σε 3-3, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανζουρλισμός στις εξέδρες.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των φίλων της Λίβερπουλ όμως, κράτησαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα, μέχρις ότου κατάλαβαν πως η πληροφορία που έλαβαν ήταν λανθασμένη.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως ο Αιγύπτιος σταρ αφού σκόραρε έσπευσε να το πανηγυρίσει, μέχρι που τον ενημέρωσαν πως οι Πολίτες έχουν το προβάδισμα.

Πηγή: sport24

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις