Ενεργοποιείται το -3 για Καλλιθέα, Ζάκυνθο, Παναχαϊκή

Πέρα από το θέμα της Παναχαϊκής και το σοβαρό πρόβλημα, που αντιμετωπίζει από την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της στο πρωτάθλημα στην Ένωση Β’ Εθνικής, συζητήθηκαν και άλλα θέματα στο Δ.Σ. της Τρίτης (15/3). Και ένα από αυτά ήταν το τι θα γίνει τελικά με την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών…

…από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ για την Καλλιθέα, τη Ζάκυνθο και την Παναχαϊκή, η οποία προέκυψε ως συνέπεια από το γεγονός ότι οι εν λόγω ομάδες δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.
Ένα περίπου μήνα λοιπόν, μετά την ανακοίνωση της απόφασης, το -3, όπως ειπώθηκε στο Δ.Σ. θα ενεργοποιηθεί στο βαθμολογικό πίνακα της δεύτερης κατηγορίας την επόμενη εβδομάδα.
Μάλιστα, αποφασίσθηκε ότι την προσεχή Τρίτη (22/3) θα πραγματοποιηθεί και νέο συμβούλιο στο διοικητικό φορέα της δεύτερης κατηγορίας με βασικό θέμα την αδειοδότηση.
Επίσης να επισημανθεί ότι στη συνάντηση με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη (17/3) στη ΓΓΑ για το θέμα της Παναχαϊκής εκτός από τον πρόεδρο των Πατρινών Ποτή Τσιριμπή θα συμμετέχει και ο πρόεδρος της διοργανώτριας Σπύρος Καλογιάννης.
Τέλος, να επισημανθεί ότι στο Δ.Σ. της Τρίτης υπήρξαν κάποιες απουσίες που συζητήθηκαν ιδιαίτερα, όπως αυτή της Παναχαϊκής αλλά και αυτή της Λαμίας. Και μπορεί οι Αχαιοί να μην μπορούν τυπικά να ψηφίζουν, αφού έχουν θέματα με το ΦΕΚ των νόμιμων εκπροσώπων τους στη διοργανώτρια, αλλά επειδή ο Τσιριμπής είχε κατηγορήσει τον Καλογιάννη ως «πρόεδρο της Ζακύνθου» μετά το ματς των «ροσονέρι» στο νησί του Ιονίου γίνεται αντιληπτό ότι εφόσον πήγαινε στο Δ.Σ. το ενδιαφέρον θα ήταν πολύ μεγάλο.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις