Στοίχημα: Χάλιφαξ για πρόκριση

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι της Τρίτης (24/04), με “μάχες” για την άνοδο σε αρκετά πρωταθλήματα αλλά και δράση σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε πρόταση με αξία από τη National League Αγγλίας και την αναμέτρηση Χάλιφαξ – Τσέστερφιλντ, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην betshop. Πάμε να τη δούμε.

Νοκ άουτ αναμέτρηση για την προημιτελική φάση των πλέι οφ ανόδου. Η νικήτρια ομάδα θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στη League Two. Στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος τερμάτισε η Χάλιφαξ και έχει σήμερα το πλεονέκτημα έδρας. Δεν μπόρεσε να κλείσει θετικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, καθώς στην τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε με 2-0 από τη Στόκπορτ, βάζοντας τέλος σε ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων (2-1-0). Θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, όπου εμφανίζεται πανίσχυρη, τρέχει ένα αήττητο σερί εννέα αναμετρήσεων εκεί, έχοντας κερδίσει τις επτά απ’ αυτές.

Από την πλευρά της η Τσέστερφιλντ τερμάτισε στην 7η θέση της κατάταξης και γνωρίζει πως η αποστολή της απόψε δεν θα είναι εύκολη. Αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Γουόκινγκ στο πιο πρόσφατο, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, σε κανένα από τα τρία τελευταία ματς δεν μπόρεσε να “ματώσει” τα αντίπαλα δίχτυα. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη εκτός έδρας, ηττήθηκε στις τρεις τελευταίες εξόδους της, έχοντας πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στις εννέα τελευταίες. Οι γηπεδούχοι έχουν παρουσιάσει συνολικά φέτος καλύτερο πρόσωπο και έχουν σήμερα το πλεονέκτημα έδρας, όπου στηρίζουν πολλά. Περιμένουμε ότι η Χάλιφαξ θα καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις