«Τρία ban μεταγραφών η ΑΕΛ»

Πώς οι Βυσσινί πέτυχαν αναβολή συζήτησης στις προσφυγές των Ντουρμισάι, Τσόσιτς.

Προσφυγές κατά της ΑΕΛ έχουν καταθέσει οι Φιορίν Ντουρμισάι, Ούρος Τσόσιτς και αυτές είχαν προσδιοριστεί να συζητηθούν τη Δευτέρα (23/05) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Οι Θεσσαλοί, ωστόσο, πέτυχαν αναβολή συζήτησης, προκαλώντας την αντίδραση των δικηγόρων των δύο ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος Ιωάννης Τσιαντής που εκπροσώπησε την ΑΕΛ, ζήτησε αρχικά αναβολή στην υπόθεση του Τσόσιτς, λέγοντας: «Υπάρχει μια οφειλή. Ζητούμε αναβολή, γιατί αναμένουμε άμεσα έσοδα, ώστε να ικανοποιηθεί ο ποδοσφαιριστής».

Ο εκπρόσωπος του Τσόσιτς, Λάκης Σημαιοφορίδης δεν συναίνεσε και ανέφερε: «Δεν έχω καμία ενημέρωση. Οι λόγοι πρέπει να είναι συγκεκριμένοι. Από τον κύριο Κούγια τα έχω ακούσει πολλές φορές αυτά. Από πού περιμένουν χρήματα και πότε;».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ερωτόκριτος Ερωτοκρίτου αφού είπε προς τον Σημαιοφορίδη ότι: «Πολλά λέτε», διέκοψε και τελικά χορήγησε αναβολή για τις 20 Ιουνίου.

Ίδια η εξέλιξη και της προσφυγής του Ντουρμισάι. Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Αντώνης Βογιατζάκης δεν συναίνεσε στην αναβολή και τόνισε: «Υπάρχει σωρεία προσφυγών κατά της ΑΕΛ ενώπιόν σας και ενώπιον της FIFA. Η ΑΕΛ εκτίει τρεις απαγορεύσεις μεταγραφών από τελεσίδικες αποφάσεις της FIFA που έχουν μείνει ανεκτέλεστες. Πόσα χρήματα, δηλαδή, περιμένει για να εξοφλήσει;».

Η αντίδραση του Ερωτοκρίτου; Αφού υπογράμμισε ότι οι Βυσσινί είχαν μόνο δύο προσφυγές στο πινάκιο, είπε: «Το μεγαλύτερο μέρος το έχει εκπληρώσει. Δεν έχουμε καταγγελία, ο ποδοσφαιριστής ήταν δανεικός από τον Ολυμπιακό. Μπορεί να πληρώσει σ’ αυτή την περίπτωση». Χορηγήθηκε, λοιπόν, αναβολή για τις 20 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις