Πάνοπλος ο Ρήγας με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (pregame)

Στη Νεοκαισάρεια αγωνίζεται σήμερα (16/3, 15.00) ο Ρήγας με αντίπαλο τον τοπικό Αχιλλέα για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 2ο όμιλο. Η ομάδα του Βελεστίνου την περασμένη αγωνιστική έκανε το ρεπό της, ωστόσο, διατηρήθηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα…

…του 2ου ομίλου, έχοντας διαφορά ασφαλείας από τις ομάδες που την ακολουθούν.
Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα σε μια δυνατή έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που δίνει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ρήγα, καθώς επιστρέφει από τιμωρία και ο Γουτούλης. Ο στρατευμένος Ηλίας Γκίκας πήρε μετάθεση για το 304 ΠΕΒ στο Βελεστίνο, ωστόσο, δεν θα βρίσκεται σήμερα. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Κεφαλάς, Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γουτούλης, Γούτσιος, Σπαθής Γκάγκας, Γεωργατζής, Ζενούνι, Ρίκκος, Αλεξίου, Χατζής, Σφάκας, Λάμπρου, Πάσχος, Σέττος, Τσίπι και Κορέτα.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Μηλιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ευστάθιο Μιχαηλίδη και Δημήτρη Λεζάη – Ερμαλή όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Δημήτρης Τζιόλας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις