Αναλυτικά το πλάνο κι οι πρώτες σκέψεις για την επόμενη μέρα της ΑΣΑ

Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο η Αναγέννηση κινείται, στοχεύοντας στο μέλλον.

Κάθε σοβαρός και «νοικοκυρεμένος» Σύλλογος πρώτα τακτοποιεί τις υποχρεώσεις του και έπειτα προχωρά στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Κινούμενη σε αυτό το πλαίσιο και η Διοίκηση της ΑΣΑ και προσωπικά ο Πρόεδρος της, Δημήτρης Παπαδημητρίου, κλείνουν τις όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και έπειτα θα ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Αυτή είναι η σωστή σειρά των πραγμάτων για να συνεχίσει να αποπνέει εμπιστοσύνη μία ομάδα.

Η παραμονή του ανθρώπου-κλειδί, τα νέα γραφεία και η μπουτίκ

Η πρώτη «ανανέωση» είναι γεγονός και δεν είναι άλλος από τον Διευθυντή της ομάδας, Γιώργο Μπέζα, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που ήρθε «αθόρυβα» το περασμένο καλοκαίρι και εξελίχθηκε σε άνθρωπο κλειδί στην οργάνωση της Αναγέννησης σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την «μετακόμιση» των γραφείων, τα οποία θα συστεγάζονται με την μπουτίκ του Συλλόγου, όπου ο φίλαθλος κόσμος της Καρδίτσας θα μπορεί να προμηθεύεται φανέλες και διάφορα προϊόντα της αγαπημένης του ομάδας. Πρόκειται για μία κίνηση που αποτελούσε επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου της ΑΣΑ τόσο εντός της πόλης όσο και των ξενιτεμένων. Φυσικά θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις που είναι δεδομένο πως θα ενθουσιάσουν το φίλαθλο κοινό, όμως δεν μπορούμε ακόμη να μπούμε σε λεπτομέρειες.
Ο αγωνιστικός σχεδιασμός και η σωστή τακτική της Διοίκησης

Από την πρώτη κιόλας ημέρα της ανάληψης των ηνίων της Αναγέννησης, η Διοίκηση και ο Πρόεδρος, Δημήτρης Παπαδημητρίου, έχουν επιλέξει να επενδύουν στην ουσία και όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια και…εντυπωσιασμούς. Θα εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε. Θα μπορούσαν οι άνθρωποι της ομάδας να διαρρέουν διάφορα ονόματα, που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα απλά για να δημιουργούνται εντυπώσεις, ακολουθώντας την επικοινωνιακή τακτική άλλων ομάδων. Κάτι το οποίο όμως δε γίνεται και ούτε πρόκειται να γίνει το φετινό καλοκαίρι. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως βρισκόμαστε ακόμη στον Μάϊο και όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό κανένας ποδοσφαιριστής δε θα βιαστεί να κλείσει σε κάποια ομάδα, πριν δει όλες τις επιλογές που θα προκύψουν στην αγορά. Αντίστοιχα δεν υπάρχει κανένας λόγος η Αναγέννηση να «τρέξει» να κλείσει παίκτες, πριν δει τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στο καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι». Θυμίζουμε πως πέρυσι το πρωτάθλημα τελείωσε στις 20 Ιουλίου, επομένως τα περιθώρια είχαν «στενέψει», φέτος όμως τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά. Για αυτό λοιπόν ας έχουμε όλοι μας υπομονή και εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που θα λάβουν τις αποφάσεις.
Η αναβάθμιση των Ακαδημιών

Μιλάμε για την πραγματική επένδυση που μπορεί να κάνει μία ομάδα, την αναβάθμιση των Ακαδημιών της και η ΑΣΑ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σπουδαία βήματα προόδου στο συγκεκριμένο τομέα. Είναι σπουδαίο να πηγαίνει κανείς στο «Γεώργιος Μπαζής» και να βλέπει εκατοντάδες παιδικά χαμόγελα να απολαμβάνουν το κάθε δευτερόλεπτο στο χορτάρι. Αρκεί κάποιος να βρέθηκε έστω πέντε λεπτά στα τουρνουά Ακαδημιών που διοργάνωσε η Αναγέννηση και θα καταλάβει πολύ καλά τι εννοούμε.

Πηγή: karditsapress

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις