Στα “πόδια” του Πυράσου η άνοδος, 2-0 τον Μακεδονικό Φούφα

Το πάθος των παικτών του Γιάννη Σιαμέτη δεν άφησε περιθώρια στον Μακεδονικό Φούφα για αμφισβητήσεις, με αποτέλεσμα ο Πύρασος να επιβληθεί δίκαια του πρωτοπόρου με σκορ 2-0. Οι Αγχιαλίτες «κλείδωσαν» το ματς στο πρώτο μέρος, με αυτογκόλ του Σεκουλίδη και κεφαλιά του Οικονόμου και διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας με ευκολία στο νικηφόρο αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς.

Ο Πύρασος σκαρφάλωσε στους 10 βαθμούς ωστόσο δεν μπορεί να πανηγυρίσει την άνοδο καθώς ακολουθεί το ρεπό και την τελευταία αγωνιστική θα χρειαστεί έστω ο βαθμός της ισοπαλίας απέναντι στον Δωτιέα, για να ανέβει στη Γ’ Εθνική.

Το ματς

Ο Πύρασος ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο και εκτός των δύο τερμάτων που πέτυχε είχε και δοκάρι.

Οι Αγχιαλίτες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και από το πρώτο λεπτό έδειξαν αποφασισμένοι να κατακτήσουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο Πύρασος άγγιξε το γκολ στο 11’ όμως το σουτ του Βλάχου σταμάτησε στο δοκάρι. Με τη συμπλήρωση των πρώτων 20 λεπτών του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Οικονόμου έκανε τη σέντρα από αριστερά, με τον Σεκουλίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθειά του να απομακρύνει.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στη συνέχεια με τον Πύρασο να πιέζει και να υποχρεώνει σε λάθη την αντίπαλη άμυνα. Στο 36’ οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ με τον Αραπίτσα από τα αριστερά, με τον Οικονόμου με κεφαλιά να “γράφει” το 2-0 που ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, ωστόσο ο Κεφαλάς που ήταν θεατής στο πρώτο μέρος, δήλωσε παρών σε όσες στιγμές χρειάστηκε, κρατώντας ανέπαφη την εστία του και το πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του.

Πύρασος (Σιαμέτης): Κεφαλάς, Αρκ. Δημητριάδης, Θ. Παπαδόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Αγιασιώτης, Οικονόμου (82’ Θεοδωρόπουλος), Μάρτινς, Ζάχος (91’ Καραδήμας), Αραπίτσας (74’ Φουρκιώτης), Βλάχος (82’ Κατής)

Μακεδονικός Φούφα (Κατακαλίδης): Τρυφ. Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Παππάς, Σωτηριάδης, Σεκουλίδης, Αμαραντίδης (84’ Μπεσπάρας), Κοντογουλίδης (64’ Πολυχρονίδης), Ρέλκας (88’ Ρωσίδης), Θεοδουλίδης, Τοπάλης, Χάιτας

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις