«Πραγματικός killer»

Ο Συμεών Παπαδόπουλος, γιος του παλαίμαχου παίκτη του Ηρακλή, Γιώργου Παπαδόπουλου, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την πρώτη του κλήση στην εθνική Ελπίδων αλλά και την χρονιά που έκανε με τον Βόλο.

«Πάω πρώτη φορά στην Ελπίδων. Είναι πολύ σημαντικό μετά από μία τόσο ωραία χρονιά. Είναι κίνητρο, αλλά και επιβράβευση ότι έκανα κάτι καλό. Με τον Βόλο έπαιξα στα πλέι άουτ τρία παιχνίδια και τέσσερα στην κανονική διάρκεια. Εχω άλλη μία χρονιά συμβόλαιο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η θέση του τερματοφύλακα θέλει ιδιαίτερα πολύ υπομονή και πρέπει να αρπάξεις κάθε ευκαιρία. Με την ΑΕΚ ήμουν τυχερός γιατί είχε κορωνοϊό ο Κλέιμαν, έπαιξα και ευτυχώς πήγαν όλα καλά και κερδίσαμε μάλιστα στο ΟΑΚΑ.

Εγώ σε όλα τα ματς έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και νομίζω ότι απέδειξα ότι μπορούν να βασιστούν πάνω μου. Η αλήθεια είναι ότι οι τερματοφύλακες στην Ελλάδα αργούν να παίξουν. Είναι δύσκολο να περιμένεις, αλλά εκεί χρειάζεται να επιμείνεις.»

Τόνισε για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Τομ Φαν Βέερτ: «Ο Φαν Βέερτ είναι εξαιρετικός παίκτης. Μέσα στην περιοχή είναι πραγματικός killer. Είναι δύσκολος και στις προπονήσεις, είναι ο πιο δύσκολος που αντιμετώπισα φέτος. Η πιο δύσκολη επέμβαση μου ήταν στο σουτ του Αλιμπεκ από το κέντρο, που πήγε να με «κρεμάσει».»

Σημείωσε ότι: «Εγώ ξεκίνησα 7-8 χρονών, έπαιξα στο κέντρο, μετά αγωνίστηκα τερματοφύλακας πήγα καλά και έμεινα. Ήμουν και λίγο… τρελός και ήθελα να κάνω αυτό που δεν ήθελαν οι άλλοι. Χρειάζεται αρκετή… τρέλα.»

Υπογράμμισε ότι: «Ο πατέρας μου αποφεύγει να κάνει κριτική, γενικά μου λέει να μην σταματήσω να δουλεύω ποτέ και να έχω το κεφάλι χαμηλά.»

Κατέθεσε και την άποψή του για τον κορυφαίο γκολκίπερ στο πρωτάθλημα: «Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης νομίζω ήταν ο κορυφαίος, αλλά υπήρχαν και άλλοι όπως ο Λοντίγκιν. Εκτός Ελλάδας μου αρέσει ο Εντερσον. Αυτό που έχει με τα πόδια του δεν το έχει κάνεις στον κόσμο. Χωρίς φόρα μπορεί να κάνει βολέ.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις