ΑΕΛ: Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης στην Ξάνθη! (pic)

Στην αποκάλυψη του προσώπου που φέρεται να ευθύνεται για την σοκαριστική επίθεση στους παίκτες της Κ20 στον αγώνα με την Ξάνθη προχώρησε η ΑΕΛ.

Η «βυσσινί» ΠΑΕ σε σχετική ανακοίνωση αποκαλύπτει ποιος ήταν ο επικεφαλής των επιθέσεων σε βάρος των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ κατόπιν υπευθύνων ενεργειών ανακάλυψε ποιος είναι ο επικεφαλής των εγκληματιών που κακοποίησαν τους 16χρονους – 17χρονους – 18χρονους ποδοσφαιριστές της Κ20, τους απείλησαν με κίνδυνο της ζωής τους, τους εξύβρισαν με χυδαίες εκφράσεις και τελικά τους τραυμάτισαν προκαλώντας τους σημαντικές επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον 19χρονο ποδοσφαιριστή Αγγελούλη Λάμπρο μέχρι να τον φυγαδεύσουν ο φροντιστής της Ξάνθης και ο επικεφαλής όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων της ΠΑΕ Ξάνθη «γνωστός» από την συμπεριφορά του στα γήπεδα, αρχικά ως άμεσος συνεργάτης του Μάκη Ψωμιάδη και τώρα των διαφόρων ιδιοκτητών της ΠΑΕ Ξάνθη Τσαλίκης.

Ο δράστης ονομάζεται Markosian Vahe και κατά πληροφορίες μας είναι παλιός ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και δημοσιοποιούμαι την φωτογραφία του στο Instagram.

Είναι αυτός που απεικονίζεται στο video που η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει ήδη αποστείλει επιστολή καταγγελία προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, προς τον Πρόεδρο της Super League 2 και προς το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League 2″.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις