Κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ το “όφελος” του Ολυμπιακού από τη μεταγραφή Κάιπερς!

Ο Ούγκο Κάιπερς ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή από τη Μαλίν και ο Ολυμπιακός που έχει το 50% των δικαιωμάτων του θα εισπράξει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ, μόλις αυτή ολοκληρωθεί!

Ίσως να πρόκειται για το ποδοσφαιριστή που ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν… μέτρησε σωστά, τουλάχιστον η διοίκηση των Πρωταθλητών Έλλαδας σκέφτηκε να κρατήσει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Η απόφαση αυτή, φαίνεται πως φέρνει στον Ολυμπιακό ένα δώρο κοντά στα 2-2.5 εκατομμύρια ευρώ κι αυτό γιατί οι εμφανίσεις και τα νούμερα του Βέλγου επιθετικού έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, μέσα σε αυτές και της Πρωταθλήτριας Βελγίου, που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στην Μαλίν ένα ποσό κοντά στα 5εκ ευρώ. Έχοντας οι ερυθρόλευκοι το 50% των δικαιωμάτων του θα βάλουν στο ταμείο τους ένα ποσό κοντά στα 2.5εκ ευρώ.

Ο Κάιπερς με τη φανέλα της Μαλίν έχει παίξει 36 ματς έχοντας τρομερά στατιστικά, με 13 γκολ και 10 ασίστ, νούμερα που προκαλούν ενδιαφέρον, δεν είναι άλλωστε τυχαία ο αγαπημένος της εξέδρας.

mikriliga

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις