Ενημέρωση για τις συναντήσεις στην Αθήνα από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Β.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου με αφορμή τις συναντήσεις που είχε χθες στην Αθήνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, την αντιπροσωπεία του Εργοτέλη, αλλά και τους νομικούς που χειρίζονται την υπόθεση του Ολυμπιακού. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:…

«Σε σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του
ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, προκειμένου να προετοιμάσει την επόμενη μέρα για την ομάδα μας. Η τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Νικόλαο Τσεκούρα και τα μέλη κ.κ. Νικόλαο Κάβουρα και Αλέξανδρο Μεταφτσή, είχε συνάντηση αρχικά με αντιπροσωπεία του Εργοτέλη, με επικεφαλής τον κ. Γεώργιο Βρέντζο, όπου συζητήθηκαν τα κοινά θέματα που αφορούν τις ομάδες μας, αλλά και η μεθόδευση των κινήσεων, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό γι’ αυτές, μετά την επάνοδο τους στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Στη συνέχεια τα μέλη της τριμελούς αντιπροσωπείας συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη Γεώργιο, με τον όποιο, σε άριστο κλίμα, συζητήθηκε η υπόθεση της ομάδας μας και από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, διαβεβαίωσε ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό, μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας, μετά και τις εισηγήσεις που αναμένονται από το νομικό τμήμα της Ομοσπονδίας, ώστε ιστορικές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός μας , τις οποίες έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο, να μη βρίσκονται σε δυσχερή θέση, ενώ τόνισε ότι οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα είναι στη διάθεση των ανθρώπων της ομάδας μας για παροχή στοιχείων.
Οι συναντήσεις συνεχίστηκαν με το Νομικό Γραφείο, εξειδικευμένο σε αθλητικά θέματα, που συνδράμει τις προσπάθειες της Διοίκησης και συζητήθηκαν οι επόμενες κινήσεις μας .
Άμεσα θα γίνει συνάντηση με την ΕΠΣΘ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις έως τώρα κινήσεις μας, αλλά και τη συμβολή της, ως εποπτεύουσα αρχή του αθλήματος στη
Μαγνησία, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα του Ολυμπιακού Βόλου. Στη συνέχεια προγραμματίζεται συνάντηση και ενημέρωση των μετόχων, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που τους αφορούν και που επιβάλλονται για την επόμενη μέρα, που θα επανέλθει η ομάδα μας στις επαγγελματικές κατηγορίες».