Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση για τον Κένταυρο Βόλου

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες δρόμου, ήταν αυτό που πέρασε και οι δρομείς του Κενταύρου έδωσαν το παρόν  από Σάμο και Σκιάθο μέχρι τον Όλυμπο και τη Φαλάνη.

Συγκεκριμένα στο 2ο Falani Run που έγινε στη γειτονική κωμόπολη της Λάρισας ο Χρήστος Γιάννης συμμετέχοντας στον ημιμαραθώνιο κατέλαβε την 4η θέση με 1:35  στη Γενική ανδρών και την πρώτη θέση στην ηλικιακή του κατηγορία.

Τον ακολούθησε ο Μανώλης Μαρκογιαννάκης που με 1:53 ήταν 3ος στην ηλικιακή κατηγορία του και ο Ευάγγελος Κούργιας που τερμάτισε με επιτυχία σε 2:40

Στα 5χλμ.  της ίδιας διοργάνωσης έτρεξαν οι:

Κώστας Κυριαζής

Σταύρος Βασιλειάδης

Ανάργυρος Βασιλείου

Κων/να Ρούσσα

Στον ορεινό αγώνα Karya Olympus Trail και στα 25 χλμ.  έτρεξε ο Κώστας  Σαρακατσιάνος  τερματίζοντας με επιτυχία σε 3:09 καταλαμβάνοντας την 4η θέση στην κατηγορία του.

Στη Σκιάθο και συγκεκριμένα στο Skiathos Trail  Run 2022 που έγινε φέτος 10η  χρονιά, συμμετείχε ο Γιώργος Τσίρος που έτρεξε τα 10χλμ σε 1:09.

Στο Καρλόβασι της Σάμου διοργανώθηκε για 5η  φορά ο αγώνας  με την επωνυμία «Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη», προς τιμή του αρχηγού της Σαμιακής Επανάστασης του 1821  και η οικογένεια του  Τάσου Κούφιου  και  της Εύης Μοσχονησιώτη  πήρε μέρος  σύσσωμη. Συγκεκριμένα ο Τάσος Κούφιος τερμάτισε με  20:11 στα 5χλμ. όπως και η Εύη ενώ οι κόρες  τους Ιωάννα και Αριάδνη έτρεξαν στον παιδικό αγώνα.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Ξεκίνησαν  οι εγγραφές του συλλόγου μας για τον αυθεντικό   μαραθώνιο της Αθήνας  καθώς και τους παράλληλους αγώνες των 10 και 5 χλμ. που θα γίνουν στις 12-13 Νοεμβρίου 2022.

Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη και φίλους του συλλόγου είναι  25 ευρώ σε κάθε αγώνισμα και αφορούν στο ενισχυμένο  επίπεδο Εγγραφής που περιλαμβάνει και τεχνικό Τ-Shirt του αγώνα από την Adidas.

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου Γ. Δήμου –Μεταμορφώσεως κάθε Τετάρτη 19:00-20:00 ή με επικοινωνία  στο τηλ. 6994583137 (Κυριαζής Κώστας) ή στο mail : [email protected] μέχρι τις  15  Ιουνίου 2022.

Θα γίνει ομαδική αποστολή στην Αθήνα με λεωφορείο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις