Στο κενό η πρόταση μομφής κατά του Κούγια

Ο Αντώνης Λεβεντογιάννης, σύμφωνα με δεκάδες καταγγελίες φιλάθλων της ΑΕΛ αλλά και τις επίσημες τοποθετήσεις των «βυσσινί», προκάλεσε τον κόσμο στο AEL FC ARENA με μια άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης… Κάτι που έφερε την οργή του Αλέξη Κούγια στο φινάλε της αναμέτρησης αλλά και την προαναγγελία προσφυγής στη Δικαιοσύνη εις βάρος του β’ αντιπροέδρου και γενικού αρχηγού της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» της διοίκησης Μονεμβασιώτη.

Ο ίδιος ο Λεβεντογιάννης και οι «κυανόλευκοι», όμως, επιχείρησαν να πάρουν μια ρεβάνς εναντίον του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ στη διάρκεια του Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής την Τρίτη (15/3).
Και αυτή ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, η έγγραφη κατάθεση πρότασης μομφής κατά του Κούγια, ώστε να εκπέσει από το αξίωμα του α’ αντιπροέδρου του διοικητικού φορέα της δεύτερης κατηγορίας!

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης υποστήριξε ότι ο Κούγιας δεν πρέπει να παραμείνει στην αντιπροεδρία της Ένωσης Β’ Εθνικής γιατί με τις δηλώσεις του παραβιάζει την απόφαση περί απαγόρευσης των εμπρηστικών τοποθετήσεων εναντίον άλλων μελών της διοργανώτριας, επικαλούμενη ότι έτσι δυσφημεί το πρωτάθλημα.

Η εν λόγω κίνηση προκάλεσε τη δυσφορία του μεγαλομετόχου της ομάδας της Λάρισας, ωστόσο το Δ.Σ. δεν έλαβε καμία απόφαση ως προς την πρόταση μομφής των «κυανόλευκων» και έτσι πρακτικά η κίνηση έπεσε στο κενό, αφού δεν τέθηκε καν ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις