Προγνωστικά Στοιχήματος: Αντέχει στο ημίχρονο η Γιουβέντους

Ολοκληρώνεται απόψε το «παζλ» των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου από χθες βρίσκονται οι Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης. Φαβορί για την πρόκριση σήμερα οι Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, οι οποίες έχουν σαφέστατο προβάδισμα κόντρα σε Άρσεναλ και Γιουβέντους αντίστοιχα μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η αναμέτρηση του Μονάχου, όπως επίσης και η δραστηριότητα σε Ισπανία και Κόπα Λιμπερταδόρες. Πάμε να δούμε τις προτάσεις του Betarades.gr, όπου σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να διαβάσετε τα αναλυτικά previews όλων των αναμετρήσεων και να ενημερωθείτε για τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

Χ2 ημίχρονο στο Μόναχο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Μπάγερν – Γιουβέντους, όπου επιλέγουμε το «Χ2 ημίχρονο» σε απόδοση 2.00. Την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται να «κλειδώσει» απόψε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Γιουβέντους. Μετά το ισόπαλο 2-2 στο Τορίνο το συγκρότημα του Γκουαρντιόλα έχει το πάνω χέρι στο ζευγάρι. Παράλληλα θα έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών του που αναμένεται να γεμίσουν κάθε άκρη της «Allianz-Arena». Προσγειωμένους προσπάθησε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του ο Γουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της αποψινής αναμέτρησης. «Γνωρίζω την ιταλική φιλοσοφία. Με αυτή έχουν κερδίσει τόσους τίτλους. Θα περιμένουν τη στιγμή τους για να χτυπήσουν. Έχω απεριόριστο σεβασμό για τη Γιουβέντους», είπε ο Καταλανός. Απ’ την άλλη, όλα για όλα θα τα δώσει η Γιουβέντους στο Μόναχο για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το ισόπαλο 2-2 στο Τορίνο το συγκρότημα του Αλέγκρι καλείται να σκοράρει απέναντι στους Βαυαρούς, αν θέλει να ελπίζει σε κάτι που φαντάζει ως ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα. Το μεγάλο ατού των νταμπλούχων Ιταλίας δεν είναι άλλο από τη σκληροτράχηλη αμυντική γραμμή τους, από την οποία όμως θα απουσιάσει και πάλι ο Κιελίνι. Πιο συγκεκριμένα έχουν να δεχτούν γκολ στο πρωτάθλημα από τις 10 Ιανουαρίου και την εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στη Σαμπντόρια (2-1). Θεωρούμε ότι η «μεγάλη κυρία» μπορεί να αντέξει στο ημίχρονο.

Παίρνει το ματς η Ουέσκα

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Β’ Ισπανίας, Ουέσκα – Μαγιόρκα, όπου θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.10. Ουέσκα και Μαγιόρκα κοντράρονται στο «Αλκοράθ» στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής, με βασικό στόχο αμφότερων τη σωτηρία (το ματς είχε αναβληθεί λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας, που είχε μετατρέψει σε βούρκο τον αγωνιστικό χώρο). Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, προέρχονται από τα κολλητά τρίποντα επί των Βαγιαδολίδ (0-1) και Αλκορκόν (1-0) και μετρούν μόνο μία ήττα στην τελευταία εξάδα αγώνων πρωταθλήματος (3-2-1). Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, την οποία σηματοδοτεί η σημερινή αντίπαλος. Ως εκ τούτου, ένα σημερινό τρίποντο θα τους δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στη μάχη για την παραμονή. Μάλιστα, το ψυχολογικό αβαντάζ είναι με το μέρος τους, αφού έχουν ήδη πανηγυρίσει δύο νίκες επί της Μαγιόρκα τη φετινή σεζόν (αμφότερες εκτός έδρας, για πρωτάθλημα και Κύπελλο). Βίοι αντίθετοι για τη Μαγιόρκα, με το πλήθος σημαντικών μεταγραφών τον Ιανουάριο να μην έχει δώσει το απαραίτητο push στην ομάδα. Συνεχίζονται τα μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, παραμένει σε στενό «φλερτ» με τον υποβιβασμό. Αυτή τη στιγμή οι νησιώτες βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης, με σερί 1-1-3 στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος. Το γεγονός, δε, ότι έχουν πανηγυρίσει μόλις ένα διπλό στη φετινή λίγκα (1-4-9), δεν τους επιτρέπει να έρχονται με… μεγαλόστομες δηλώσεις στο σημερινό ματς.

Μπορεί το Χ2 η Ρίβερ Πλέιτ

Πάμε στην αναμέτρηση Δε Στρόνγκεστ – Ρίβερ Πλέιτ, όπου θα επιλέξουμε το «Χ2» σε απόδοση 2.20. Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να κάνει η Δε Στρόνγκεστ, που μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές, βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με έξι βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξένησε την Τρουχιγιάνος, της οποίας και επικράτησε με 2-1, με τα τρία τέρματα να μπαίνουν στο πρώτο μέρος. Με τη νίκη της αυτή έφτασε τους έξι βαθμούς, καθώς είχε προηγηθεί το “διπλό” στην έδρα της Σάο Πάολο (0-1). Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Ρεάλ Ποτοσί για το πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε με τρία γκολ, με τους Μπαλίβιαν (16′), Κριστάλντο (21′) και Νόιμαν (54′) να βρίσκουν δίχτυα, πριν μειώσουν για το τελικό σκορ οι φιλοξενούμενοι. Την ευκαιρία να περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου έχει στο αποψινό παιχνίδι η Ρίβερ Πλέιτ, και δεν αναμένεται να την αφήσει να πάει χαμένη. Μετά την άνετη επικράτηση στην έδρας της Τρουχιγιάνος (0-4), η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο φιλοξένησε την Σάο Πάολο, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Έτσι, η Ρίβερ έφτασε τους τέσσερις βαθμούς μετά από δυο αγωνιστικές, ούσα δυο βαθμούς πίσω από την αποψινή της αντίπαλο. Προέρχεται από την “βαριά” εκτός έδρας ήττα με 4-1, από την Κολόν, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι όπου προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμα της.

Με το Under 157.5 στο Νόβγκοροντ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ το Eurocup και την αναμέτρηση Νίζνι Νόβγκοροντ – Στρασβούργο, όπου θα επιλέξουμε το Under 157.5 πόντοι σε απόδοση 1.87. Στην προημιτελική φάση έχει ήδη φτάσει η Νίζνι αν και μετά την κανονική περίοδο είχε μπροστά της ένα «Γολγοθά» ξεκινώντας από τον όμιλο Μ του LAST-32 όπου απέκλεισε τη Μακάμπι και έπειτα απέκλεισε την ποιοτικότερη Ζενίτ. Η ομάδα του Στρασβούργου ξεκίνησε από την Euroleague, συνέχισε στο Eurocup, ο θρίαμβος με την Όλντενμπουργκ έδειξε πως η ομάδα του Κολέ έχει την ποιότητα για να πάει όλη την πορεία μέχρι έναν ενδεχόμενο τίτλο. Η Νίζνι έχει φορμαριστεί τον τελευταίο καιρό, την κατάλληλη στιγμή, έχοντας πέντε νίκες σε επτά αγώνες και η τελευταία της εμφάνιση απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν ήταν καταπληκτική αφού κατάφερε να διατηρεί διψήφιο προβάδισμα για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα πριν η Κουμπάν μειώσει χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά. Αντιστοίχως και η ομάδα του Στρασβούργου βρίσκεται στην καλύτερή της φόρμα από την αρχή της σεζόν γι’ αυτό και εκτός του Eurocup έχει επιτύχει και στο γαλλικό πρωτάθλημα που βρίσκεται στην κορυφή για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες. Το ζεύγος είναι πολύ δυνατό και οι ομάδες έχουν παρόμοιες πιθανότητες πρόκρισης. Στα κρίσιμα αμφότερες οι ομάδες παρουσιάζουν αμυντικές αρετές και επειδή είναι πολύ πιθανό απόψε να προσέξουν τα «νώτα» τους θα πάμε με το Under 157.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις