Νίκη και μαθηματική παραμονή στόχος για τον Απόλλωνα Καν.

Στην όσο πιο σύντομη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και μαθηματικά στοχεύουν στον Απόλλωνα Καν. κι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μέσω της επίτευξης των απαιτούμενων νικών.

Μετά το ατυχές αποτέλεσμα της Κυριακής με 4-3 από τον Πρωτεσίλαο, οι Καναλιώτες στοχεύουν σε εντός έδρας νίκη επί της Φ.Θ. Αγχιάλου, που βρίσκεται τέσσερις πόντους και μια θέση πίσω στον βαθμολογικό πίνακα κι επίσης έχει στόχο την όσο το δυνατό γρηγορότερη παραμονή.

Έτσι μέσα σε κλίμα εγρήγορσης και πίστης για το θετικό αποτέλεσμα, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας το Απόλλων και το έργο του τεχνικού επιτελείου διευκολύνεται από την επιστροφή των Κόκκαλη και Ντ. Φέιζο από τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν. Επιπλέον, όλοι γνωρίζουν ότι πέρα από την πληρότητα στο ρόστερ, αυτά που πρέπει άμεσα να διορθωθούν είναι τα ατομικά λάθη και η βελτίωση των επιπέδων ευστοχίας, που μετά την ανάλυση του αγώνα με τον Πρωτεσίλαο, θεωρούν ότι στέρησαν ένα θετικό αποτέλεσμα κι ακριβώς σ’ αυτά τα σημεία έχει προσαρμοστεί το προπονητικό πλάνο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις