Ακτσιαλής: «Θα διεκδικήσουμε ξανά τη νίκη»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο του δεύτερου προημιτελικού της ομάδας Κ-20 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια, αύριο το απόγευμα (29/5, 17:00), στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, πραγματοποίησε ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας, κ. Γιάννης Ακτσιαλής.

Αναλυτικά:

«Την εβδομάδα που μας πέρασε, κάναμε, ουσιαστικά, το πρώτο βήμα πρόκρισής μας στο Final-4 του πρωταθλήματος, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, την ομάδα της Βέροιας. Στον αυριανό επαναληπτικό, θα πάμε να διεκδικήσουμε ξανά τη νίκη. Δε θα πάμε, απλά, να υπερασπιστούμε τη διαφορά των δύο τερμάτων που καταφέραμε να κατακτήσουμε, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Επιθυμούμε να διατηρήσουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα, δε θέλουμε να αλλοιώσουμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν τόσο καιρό, ως σύνολο. Μας αρέσει το όμορφο και κυριαρχικό ποδόσφαιρο και κάτι τέτοιο θέλουμε να κάνουμε και στη Βέροια. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας, έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια, όλον αυτόν τον καιρό και πιστεύω ότι μας αξίζει να βρισκόμαστε στο Final-4 της επόμενης εβδομάδας».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις