Ήττα για Ρήγα, 2-0 στη Νεοκαισάρεια από τον Αχιλλέα

Η έξοδος του Ρήγα στη Νεοκαισάρεια δεν στέφθηκε με την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος. Οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν με 2-0 από τον τοπικό Αχιλλέα, με τα δύο τέρματα να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο. Λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί, ο αγωνιστικός…

…χώρος ήταν βαρύς και δυσκόλευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.
Ο Αχιλλέας ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και η ομάδα που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν το τέρμα του Κεφαλά στο 2′ με τον Αλεξίου, στο 5′ με τον Τσαγκαράκη και τον Νάκα στο 9′. Ο Ρήγας έφτανε με δυσκολία σε θέση βολής και στο 16′ ο Τσίπι εκτέλεσε φάουλ για να μπλοκάρει τη μπάλα ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα. Στο διάστημα 30′-45′ ο Νάκας δύο φορές στο 31′ και στο 35′ απείλησε το τέρμα του Ρήγα, δίχως όμως να καταφέρει να βρει το στόχο.
Στην επανάληψη ο Ρήγας ήταν αυτός που έχασε πρώτος την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, με τον Σέττο να σουτάρει από μακρινή απόσταση στο 51′, με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Για να φτάσουμε στο 56′ όπου ο Αχιλλέας πέτυχε γκολ. Ο Ζαχαράκης με σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για να γίνει το 1-0 για τους γηπεδούχους. Πολύ γρήγορα η ομάδα της Πιερίας έκανε το 2-0 στο 65′ με τον Δεμηρτζόγλου, με κοντινό πλασέ, για να «κλειδώσει» η νίκη για τον Αχιλλέα.
Οι γηπεδούχοι ήλεγξαν το παιχνίδι, με τον Ρήγα να ανεβάζει την απόδοσή του στα τελευταία λεπτά και να χάνει καλές ευκαιρίες με τους Κορέτα στο 81′ (πλασέ απέκρουσε ο Βασιλειάδης), Τσίπι 85′ (πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί), Γουτούλη 92′ (σουτ μπλόκαρε ο τερματοφύλακας).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚ: Βασιλειάδης, Παναγιωτίδης (69′ Χατζηκωνσταντίνου), Δερμίσης, Ηλιάδης, Τασίδης, Καρατζάογλου, Ζαχαράκης, Δεμηρτζόγλου, Νάκας (78′ Κωστόπουλος), Τσαγκαράκης (85′ Μιχαηλίδης) Μανίκας
ΡΗΓΑΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης (67′ Γούτσιος), Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου (78′ Γουτούλης), Χατζής (60′ Κορέτα), Γεωργατζής, Τσίπι, Ζενούνι, Σέττος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις