Α’ ΕΠΣΘ (1ος όμιλος): Η μάχη για τη σωτηρία

Το πρωτάθλημα πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία και στον 1ο όμιλο της Α’ τοπικής κατηγορίας. Το goalpost.gr σας παρουσιάζει την μάχη της ουράς αφού εκτός των Πηλέα και Α.Ε. 2002 που έχουν ήδη υποβιβαστεί Δάφνη, Μαγνησιακός, Πανιώνιος και Αγ. Παρασκευή θα παλέψουν μέχρι τέλους για την αποφυγή των τριών ακόμη θέσεων που οδηγούν στην Β’ κατηγορία, την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν με το πρόγραμμα που έχουν ακόμη οι συγκεκριμένες ομάδες.

Αγ. Παρασκευή (9η θέση με 25 βαθμούς)

Μετά και το πέρας της 17ης αγωνιστικής, η ομάδα του Στ. Μαλακασιώτη “απέδρασε” με το σπουδαίο τρίποντο από το Ε.Α.Κ. κόντρα στον γηπεδούχο Θησέα και έφτασε τους 25 βαθμούς έχοντας πλέον τις περισσότερες ελπίδες με το μέρος της. Στα εναπομείναντα παιχνίδια η Αγ. Παρασκευή θα δώσει δύο εντός έδρας αγώνες και τρείς εκτός.

Το πρόγραμμα της Αγ. Παρασκευής αναλυτικά:

18η αγωνιστική: Αγ. Παρασκευή – Σκιάθος

19η αγωνιστική: Ηρακλής – Αγ. Παρασκευή

20η αγωνιστική: Αγ. Παρασκευή – Δάφνη

21η αγωνιστική: Πανιώνιος – Αγ. Παρασκευή

22η αγωνιστική Α.Ε. Διμηνίου – Αγ. Παρασκευή

Πανιώνιος (10η θέση με 18 βαθμούς)

Δεν ολοκληρώθηκε με το καλύτερο δυνατό το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής για τον Πανιώνιο, μιας και στις λεπτομέρειες έχασε την δυνατότητα να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Άρη Μελισσατίκων. Πλέον η ομάδα του Ν. Σκουφογιάννη καλείται να αντιδράσει με γνώμονα την περσινή συνταγή σωτηρίας (αν και είναι σε μειονεκτική θέση λόγο βαθμολογίας). Ο Πανιώνιος βάση προγράμματος έχει ακόμη τρία παιχνίδια στην έδρα του και δύο εκτός.

Το πρόγραμμα του Πανιωνίου αναλυτικά:

18η αγωνιστική: Πανιώνιος – Πηλέας

19η αγωνιστική: Σαρακηνός – Πανιώνιος

20η αγωνιστική: Πανιώνιος – Μαγνησιακός

21η αγωνιστική: Πανιώνιος – Αγ. Παρασκευή

22η αγωνιστική: Θησέας – Πανιώνιος

Μαγνησιακός (9η θέση με 17 βαθμούς)

Σε μία από τις πιο δύσκολες θέσεις βρίσκεται η ομάδα του Β. Πανόπουλου που εκτός των 8 βαθμών διαφορά που απέχει από την ζώνη της σωτηρίας, έχει και το πιο δύσκολο πρόγραμμα από τις παραπάνω ομάδες και φυσικά δεν μπορεί να καθορίσει εκείνη την τύχη της. Την περασμένη αγωνιστική ο Μαγνησιακός επέστρεψε από την Σκιάθο με την βαριά ήττα (4-1) γεγονός που τον απομάκρυνε ακόμη περισσότερο, ενώ τις εναπομείναντες αγωνιστικές θα δώσει δυο ματς εντός και τρία εκτός παλεύοντας φυσικά και διεκδικώντας τις όποιες ελπίδες του αναλογούν.

Το πρόγραμμα του Μαγνησιακού αναλυτικά:

18η αγωνιστική: Μαγνησιακού – Ηρακλής

19η αγωνιστική: Δάφνη – Μαγνησιακός

20η αγωνιστική: Πανιώνιος – Μαγνησιακός

21η αγωνιστική: Μαγνησιακός – ΑΕ Διμηνίου

22η αγωνιστική: Άρης – Μαγνησιακός

Δάφνη (10η θέση με 14 βαθμούς)

Από μαθηματικής και μόνο άποψης η Δάφνη συνεχίζει να ελπίζει με η ομάδα των Αγ. Αναργύρων πλέον έχει ελάχιστες ελπίδες, καθώς μόνο με νίκη πλέον θα παραμένει ζωντανή, πάντα όμως και με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Πηλέας με την ισοπαλία (1-1) ήταν αυτός που “τράβηξε” ακόμη περισσότερο την Δάφνη στην Β’ κατηγορία την νέα σεζόν. Το πρόγραμμα για την Δάφνη έχει τρείς αγώνες μέσα και 2 έξω μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής της παρουσίας.

Το πρόγραμμα της Δάφνης αναλυτικά:

18η αγωνιστική: Δάφνη – Σαρακηνός

19η αγωνιστική: Δάφνη – Μαγνησιακός

20η αγωνιστική: Αγ. Παρασκευή – Δάφνη

21η αγωνιστική: Δάφνη – Θησέας

22η αγωνιστική: Σκιάθος – Δάφνη

Επιμέλεια: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις