Προπονητές της Αγ. Παρασκευής Βόλου προσκεκλημένοι της βελγικής Γκενκ!

Πρόσκληση από την ομάδα Γκενκ, έχουν δεχτεί οι προπονητές της Αγ. Παρασκευής Στ. Μαλακασιώτης, Νικόλαος Μπράνος και ο ποδοσφαιριστής της Αγ. Παρασκευής και προπονητής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Β.  Φώτης Αγραφιώτης…

…προκειμένου να μεταβούν στην βελγική πόλη και να παρακολουθήσουν σεμινάρια σχετικά με τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες.
Γενικότερα, στην επίσκεψη τους που θα έχει διάρκεια μιας εβδομάδας, οι προπονητές του Τεχνικού Επιτελείου της Σχολής Ποδοσφαίρου της Αγ. Παρασκευής, αναμένεται να παρακολουθήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας ποδοσφαιρικών ακαδημιών και φυσικά ανάλυση μεθόδων προπόνησης μικρών ποδοσφαιριστών.
Η εμπειρία που θα αποκομίσουν οι τρεις προπονητές θα είναι εξαιρετικά σημαντική, δεδομένου ότι το βελγικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε διαρκεί άνοδο, σε ότι αφορά το χώρο των ακαδημιών, με εμφανή αποτελέσματα στην δημιουργία ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου.
Πολύ σημαντικό θα είναι το όφελος και για την Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, δεδομένου ότι οι προσλαμβάνουσες εικόνες των προπονητών της θα αναβαθμίσουν γενικότερα τις προσφερόμενες υπηρεσίες της Σχολής, εφαρμόζοντας νέα δεδομένα στην καθημερινή προπόνηση των νεαρών αθλητών.
Η πρόσκληση αυτή έγινε σε συνέχεια δυο προηγούμενων επισκέψεων που πραγματοποιήθηκαν από τους κ. Κώστα Γρηγοριάδη και Άγγελο Καρρόπουλο τα δυο προηγούμενα χρόνια κι εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας που έχει δομηθεί μεταξύ των δυο συλλόγων.
Η αναχώρηση των τριών προπονητών είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 20/3/2016 και η επιστροφή τους θα γίνει μια εβδομάδα μετά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις