Χαντιτάτζι: «Αρκετές οι πιθανότητες να αγωνιστούμε εκ νέου στην SL2»


Μοιράσου το άρθρο

Ο Άλεξ Χαντιτάτζι στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Πρωινή, ανέλυσε το πλάνο που σχεδιάζεται για τον ΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τόνισε ότι υπάρχουν πολλές ελπίδες η ομάδα μας να αγωνιστεί και του χρόνου στη Super League 2, αφού υπάρχουν σύλλογοι της ίδιας κατηγορίας με νομικά προβλήματα. Επίσης αναφέρθηκε στις Ακαδημίες, στον κόσμο της πόλης αλλά και τη στήριξη που θέλει να έχει από τους επιχειρηματίες της πόλης και την τοπική αυτοδιοίκηση σχετικά με τις βελτιώσεις στο «Ανθή Καραγιάννη».

 – Υπάρχουν νεότερα για τον ΑΟΚ σε σχέση με τη νέα αγωνιστική περίοδο;

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΑΟΚ πιστεύω πως έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να αγωνιστούμε στη SL2 από ότι το περασμένο καλοκαίρι. Υπάρχουν 6 ομάδες (Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας, Αλμωπός Αριδαίας κα.) με δικαστικά ζητήματα σε εξέλιξη, οι περιπτώσεις των οποίων θα εξεταστούν νομικά στα αρμόδια δικαστήρια.

Συνεργαζόμαστε και φέτος με δύο από τους δικηγόρους που μας βοήθησαν σημαντικά την περασμένη σεζόν. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Το Σαββατοκύριακο είχαμε ένα meeting με τον προπονητή, τον Ερασιτέχνη αλλά και το τμήμα scouting σχετικά με το μέλλον της ομάδας.

Το πλάνο μας από σήμερα είναι να κυνηγήσουμε 17-18 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, επιπέδου SL2. Ακόμα και αν αγωνιστούμε στη Γ’ Εθνική αυτοί οι παίκτες θα φροντίσουν ο ΑΟΚ να επιστρέψει την αμέσως επόμενη χρονιά στη SL2. Είμαι υποχρεωμένος στην πόλη και στην ομάδα. Πολλοί μας πολέμησαν τη χρονιά που πέρασε. Υπήρξαν στιγμές που ήμασταν μόνοι μας απέναντι σε όλους. Παρόλο που θεωρώ πως αυτό δε θα σταματήσει έχουμε ολόκληρο το καλοκαίρι μπροστά μας, αυτό μας δίνει την ευκαιρία να χτίσουμε την
ομάδα και να υπογράψουμε ποδοσφαιριστές μέχρι τον Αύγουστο.

Θέλουμε επίσης να επικεντρωθούμε και στις ακαδημίες μας. Αν θέλουμε να είμαστε μια επιτυχημένη ομάδα πρέπει να μεγαλώσουμε τον πυρήνα των ακαδημιών μας. Πρέπει να δουλέψουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν γίνεται μονίμως να υπογράφουμε νέους ποδοσφαιριστές. Αυτήν τη στιγμή έχουμε περίπου 70 παίκτες στις ακαδημίες. Στόχος μας είναι να φτάσουμε τους 400».

Το «ευχαριστώ» στον κόσμο: «Έχουμε τον καλύτερο φίλαθλο κόσμο στη SL2. Σε λίγο καιρό θα ανακοινώσουμε τα νέα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας χρονιάς. Θέλουμε την
υποστήριξη του κόσμου. Οι τιμές θα ξεκινούν από τα 50€.

Θέλουμε την υποστήριξη και του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Θέλουμε ο Δήμος να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις μας και τις εγκαταστάσεις των ακαδημιών μας. Θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω τον κόσμο της Καβάλας.

Τα μηνύματα και η υποστήριξη που έχω λάβει από τη στιγμή που ήρθα εδώ είναι αμέτρητα. Κάθε φορά που νιώθω πως κουράζομαι ή πως θέλω να τα παρατήσω η αγάπη τους μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Δεν πρόκειται να σταματήσω λόγω του κόσμου. Γι’ αυτό και τον ευχαριστώ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις