Το “αντίο” του Γιώργου Κοσμάτου: «Αγαπητοί φίλοι της Νίκης Βόλου…»

Ο Γιώργος Κοσμάτος μετά από μία τριετία στον πάγκο της Νίκης Βόλου, αποχωρεί από τον σύλλογο γεμάτος με έντονες στιγμές και συναισθήματα.

Με δήλωσή του στο facebook ο πρώην κόουτς της Νίκης, ευχαριστεί για τη συνεργασία του, τη διοίκηση, τους συνεργάτες του, τους παιχταράδες του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ενώ ιδιαίτερη αναφορά κάνει για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι της Νίκης Βόλου,

Η περίοδος μου ως προπονητής της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ έφτασε στο τέλος της. Ήταν ένας δημιουργικός κύκλος τριετίας. Σ’ αυτό το διάστημα, απόλαυσα πολύ όμορφες στιγμές, πανηγυρίσαμε νίκες και άνοδο στη Β Εθνική, αλλά επίσης υπήρξαν και κάποιες σκληρές και δύσκολες στιγμές.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Τουτουτζόγλου Μπάμπη και το Διοικητικό Συμβούλιο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την πρώτη ομάδα και με στήριξε όλο αυτό το διάστημα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στο σύλλογο τον Ανδρέα Μαύρο και τον Τσιριγωτάκη Ανδρέα, για την στήριξή τους και εκείνους που δουλεύουν γύρω από την ομάδα, με τους οποίους μοιραστήκαμε πολλές στιγμές τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός γηπέδου.

Eπίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν προς έναν τους παιχταράδες μου για την προσπάθειά τους. Ζητώ συγγνώμη σε όσους αδίκησα, στεναχώρησα ή απέτυχα να προστατέψω. Οι μαγικές στιγμές που ζήσαμε θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου.

Τέλος, θα ήθελα να ξεχωρίσω τη σχέση που ανέπτυξα με τους φιλάθλους και την καλοσύνη με την οποία με περιέλαβαν όλο το διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα.

Από σήμερα, εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους συνεχίσουν σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο, η βοήθεια μου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο,τι καλύτερο σε όλους.
Κοσμάτος Γιώργος»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις