Πολλά τα προβλήματα στον Διαγόρα, πριν καν ξεκινήσει η σεζόν

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Διαγόρας έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2, ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» καλούνται να λύσουν σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο ενόψει της επόμενης ημέρας.

Ένα από τα θέματα που πρέπει να λυθεί αφορά το διοικητικό. Οι άνθρωποι του «γηραιού» έχουν κάνει… άνοιγμα σε οποίον ενδιαφέρεται να αναλάβει τις τύχες της ομάδας είτε εξολοκλήρου, είτε ως «συμπαίκτης» της τωρινής διοίκησης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, υπάρχουν συζητήσεις, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο αυτή την στιγμή.

Από εκεί και πέρα, ως γνωστόν οι «κυανέρυθροι» από τον Ιανουάριο έχουν ban λόγω χρεών, γι’ αυτό και δεν μπόρεσαν να ενισχυθούν μετεγγραφικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», το ban ισχύει ακόμα, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την συμμετοχή του Διαγόρα στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι «κυανέρυθροι» θα πρέπει μέχρι τις 7 Ιουλίου που είναι η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής στην Super League 2 της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 να έχουν αποκληρώσει τις οφειλές τους, προκειμένου να ξεπεραστεί το ban για να έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχής, αφού σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα.

Στην περίπτωση που βρεθεί λύση στο διοικητικό και ξεπεραστεί το ban, ο Διαγόρας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν δεν έχει εξασφαλίσει αδειοδότηση, επομένως του έχει επιβληθεί απαγόρευση μετεγγραφών.

Ο «γηραιός» για την στελέχωση του έμψυχού δυναμικού του, θα μπορεί να αποκτήσει τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών Έλληνες ή αλλοδαπούς, Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 25 ετών και αλλοδαπούς κάτω των 23 ετών (ο αριθμός αλλοδαπών ποδοσφαιριστών που μπορεί να έχει μία ομάδα στο ρόστερ της εξαρτάτε από την προκήρυξη του πρωταθλήματος της S.L.2), σύμφωνα με αυτά που ισχύουν μέχρι αυτή την στιγμή.

Να σημειώσουμε ότι οι ανανεώσεις συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού των «κυανέρυθρων» είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον ban, αφού αν δεν ξεπεραστεί, ο Διαγόρας δεν μπορεί να ανανεώσει κανένα συμβόλαιο (ως γνωστόν παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Μπαστιάνος).

Το προσεχές χρονικό διάστημα είναι κρίσιμο για τον «γηραιό», καθώς οι άνθρωποι του καλούνται να βρουν λύσεις για να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στον σύλλογο.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις