Μπέος στη Γ.Σ. της ΕΠΟ: Αναρωτιέμαι τι κάνουμε εδώ κάθε χρόνο;

Ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στη Γ.Σ. της ΕΠΟ είπε μεταξύ άλλων:

Για τα όσα ακούστηκαν στον απολογισμό της ΕΠΟ: Αισθάνομαι τον εαυτό μου σαν να ήρθε από το φεγγάρι (με αυτά που άκουσε). Σαν να μην ζω στην Ελλάδα. Σήμερα θέλω να κάνω μία ευχή. Να είναι η τελευταία φορά σε Γ.Σ. της ΕΠΟ γιατί η ομάδα που εκπροσωπώ είναι σε διαδικασία μεταβίβασης του ΜΚ (του Μετοχικού της Κεφαλαίου) και για νέο ιδιοκτήτη. Κουράστηκα. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Για όσους δεν θέλουν να πουν την αλήθεια η αλήθεια είναι αυτή. Αναρωτιέμαι τι κάνουμε εδώ κάθε χρόνο; Ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξής μας; Έχει αναλογιστεί κανείς το ποιός ευθύνεται; Δεν έχουμε μερίδιο ευθύνης όλοι μας; Άλλος λίγο και άλλος πολύ; Το καλοκαίρι εν ριπή οφθαλμού και με διαδικασία εξπρές αποφάσισε ο Υπουργός αναδιάρθρωση της Β’ κατηγορίας. Που ήταν η ΕΠΟ και οι διεθνείς Ομοσπονδίες; Που ήταν η ΕΠΟ; Ποιος τηρούσε τις προϋποθέσεις που προβλέπεται και πόσες ομάδες συμμετείχαν; Πολιτική παρέμβαση καθαρή και το κατάπιανε. Με 34 ομάδες αποφασίσανε να ανεβαίνει ένας. Μέχρι τον Οκτώβριο τρέχανε στα πολιτικά δικαστήρια και ομάδες που ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο.

Την επαγγελματική διαιτησία και τις FIFA / UEFA: Ποιόν ρώτησε ο Υπουργός για την επαγγελματική διαιτησία; Ποιον ρώτησε; Και εγώ συμφωνώ. Τι είστε μαριονέτες; Συμμετέχουμε που; Συμμετέχουμε κάπου και αποφασίζουν άλλοι;
Εγώ είμαι αντίθετος με τον κ. Κλάτενμπεργκ αλλά δεν έχω πρόβλημα να μείνει όχι για έναν μήνα αλλά για δέκα χρόνια. Αυτές τις αποφάσεις τις έπαιρναν στη Χούντα. Ποιος είναι ο Θεοδωρίδης που δηλώνει ευθέως ότι θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κλάτενμπεργκ. Άρα τι κάνετε εδώ; Για να κάνετε κανένα ταξίδι; Έχουμε τεράστια ευθύνη γιατί επιτρέπουμε σε εξωγενείς παράγοντες να αποφασίσουνε για εμάς.

Σε έκθεση των διεθνών Ομοσπονδιών που μου παρουσίασαν μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πτώση. Θα έλεγα στις FIFA / UEFA ελάτε να διοικήσετε εσείς ή βάλτε τεχνοκράτες. Αλλιώς συμμετέχετε στη διαπλοκή. Όπου σας βολεύει να μιλάτε με την Κυβέρνηση και όπου όχι να μιλάμε για αυτονομία. Καλή η θεωρία και τις περισσότερες φορές είστε στη θεωρία. Και εγώ γελάω με τον τελικό του Champions League. Με το πως το διοργανώσατε. Τηρήστε το αυτοδιοίκητο. Να ευχηθώ καλύτερες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά να αλλάξουμε νοοτροπία. Το ποδόσφαιρο διοργανώνεται με το ποιος ελέγχει την ελληνική Ομοσπονδία. Είτε λέγεται Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις