Εποχή Μπαλτάκου στην ΕΠΟ!

Εποχή Τάκη Μπαλτάκου στην ΕΠΟ! Και επίσημα, καθώς ήταν γνωστό πως ο έμπειρος νομικός θα είναι ο νέος πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, καθότι μοναδικός υποψήφιος στις σημερινές (1/6) εκλογές!

Ο κ. Μπαλτάκος, λοιπόν, εξελέγη με συντριπτικά ποσοστά, γεγονός, αν μη τι άλλο, που δείχνει ότι άπαντες σχεδόν πιστεύουν σε αυτόν. Συγκεκριμένα, ψήφισαν 65 και έλαβε 59 ψήφους! Πέντε ήταν τα λευκά και ένα το άκυρο. Το Μέλλον Με Πλαστικά Greenpeace

Η θητεία του στην προεδρία, θυμίζουμε, θα διαρκέσει έως το 2024, που είναι η επόμενη Ολυμπιακή χρονιά.
Νωρίτερα, εγκρίθηκαν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της ΕΠΟ, αλλά και ο προϋπολογισμός της επόμενης χρονιάς, ενώ πέρασαν και οι τροποποιήσεις του Καταστατικού.

Σε ό,τι αφορά τους απολογισμούς, σημειώθηκε το υψηλότερο ποσοστό θετικών ψήφων ever, ενώ από όλες τις ΠΑΕ μόνο ο Ολυμπιακός καταψήφισε, συν η ΕΠΣ Ηλείας. Η ΕΠΣ Πειραιά απουσίαζε.

Η ανακοίνωση

Με την έγκριση των πεπραγμένων της διοίκησης, τον οικονομικό απολογισμό, τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς, τις τροποποιήσεις του Καταστατικού και των Κανονισμών και την Έκθεση των Ορκωτών Λογιστών για την επόμενη χρήση, τα οποία έτυχαν ευρύτατης αποδοχής από το Σώμα, ολοκληρώθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο.

Ειδικότερα:

Ο διοικητικός απολογισμός της Ε.Π.Ο. εγκρίθηκε με 65 «ναι», 2 «όχι» και 2 λευκές ψήφους.
Ο οικονομικός απολογισμός της Ε.Π.Ο. εγκρίθηκε με 67 «ναι», 1 «όχι» και 1 αποχή.
Ο προϋπολογισμός της Ε.Π.Ο. εγκρίθηκε με 67 «ναι» και 2 «όχι».
Οι τροποποιήσεις του Καταστατικού εγκρίθηκαν με 67 «ναι», 1 «όχι» και 1 αποχή.
Η έκθεση των Ορκωτών για την επόμενη χρήση εγκρίθηκε ομοφώνως.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις