Νίκη Βόλου: Στα κυανόλευκα ο 23χρονος Βραζιλιάνος Μπρούνο Μορέιρα

Μία έκπληξη περίμενε τους μετόχους της ΠΑΕ Νίκη Βόλου που έδωσαν το παρών στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο “Π. Μαγουλάς”.

Ο αντιπρόεδρος της βολιώτικης ΠΑΕ, Βασίλης Βενέτης, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου, Μπρούνο Μορέιρα και παράλληλα αναρτήθηκε από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αποτέλεσε διακαή πόθο τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο η μετακίνησή του στον Βόλο στάθηκε αδύνατη. Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου δεν πτοήθηκε και κατάφερε να φέρει τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, για λογαριασμό της Νίκης Βόλου.

Η προσθήκη του Μπρούνο Μορέιρα δείχνει από νωρίς πως ο πήχης για τους κυανόλευκους ανεβαίνει ψηλότερα, σε σχέση με τον στόχο της πεντάδας, της προηγούμενης σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Bruno Moreira Soares.
Ο Μπρούνο γεννήθηκε στη Σάο Πάολο της Βραζιλίας, είναι 23 ετών κι αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, είτε ως εξτρέμ, είτε ως επιτελικός χαφ.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στη χώρα του και τη Σάντος, ενώ έχει αγωνιστεί, επίσης, στην Ενβιγκάντο της Κολομβίας, Ανσάν Γκρίνερς και Τσούνγκναμ Ασάν της Νότιας Κορέας και Περσεμπάγια Σουραμπάγια της Ινδονησίας, με τη φανέλα της οποίας, την περσινή σεζόν, κατέγραψε, συνολικά, 29 συμμετοχές, με επτά γκολ και τρεις ασίστ.
Καλωσορίζουμε τον Μπρούνο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις