Ισοπαλία για την 8η Περιφέρεια του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

Η 8η περιφέρεια έδωσε το πρώτο παιχνίδι της στο ΕΑΚ Βόλου στο πλαίσιο της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Ο προπονητής κ. Γιώργος Γάτος παρέταξε την ομάδα του έχοντας έξι ποδοσφαιριστές από τη μικτή της ΕΠΣΘ (Κωνσταντίνου, Γιάτσος, Δημουλάς, Αποστολίδης, Τσιανάκας και Σιώμο ενώ αλλαγή πέρασε και ο Φραγκογιάννης.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της 8ης περιφέρειας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο 17ο λεπτό μετά από πάσα του Σιώμου, ο Κορέλας έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0. Ακουλούθησαν πολλές χαμένες ευκαιρίες με αποτέλεσμα να μείνει το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό ο Βασιλόπουλος με απευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντίνου, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

8η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Γάτος): Κωνσταντίνου, Γ. Κυρίτσης, Γιάτσος (46’Κακάμης), Δημουλάς, Αποστολίδης, Θ. Κυρίτσης, Ζιάκας, Τσιανάκας, Σιώμος, Αλεξανδρής (68′ Μπακογιάννης), Κορέλας (82′ Μπαντζέλας).

7η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Καλόγηρος): Μπούκας, Βασιλόπουλος, Παππάς, Μάρκος, Καλαμποκάς, Βασίλας (46′ κυριακίδης), Βασιλείου, Μαργώνης (80′ Τσούτσης), Ροφίνας, Κτενάς (46′ Γαβρίδης), Φουρλατάρας.

Ο επαναληπτικός αγώνας έχει οριστεί από την ΕΠΟ στις 30/3/2016 στι Δημ. γήπεδο Άρτας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις