Γ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη Βόλου: «Μεγάλος μας στόχος η συσπείρωση του κόσμου» (pics & vid)

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη (01/06) στο “Π. Μαγουλάς”, παρουσία του μεγαλομετόχου, Αλέξη Παπακωνσταντίνου, του αντιπροέδρου, Βασίλη Βενέτη, του μέλους, Γιάννη Καζεπίδη, του προέδρου του Ερασιτέχνη, Στέργιου Φάτση και 100 περίπου μετόχων. Αποφασίστηκε νέα αύξηση Μ.Κ. 400 χιλιάδων ευρώ, με το συνολικό Μ.Κ. να φτάνει στο 1.3 εκ. ευρώ.

Μετά τον μίνι οικονομικό απολογισμό των δύο τελευταίων ετών, ακολούθησε η τοποθέτηση του Αλέξη Παπακωνσταντίνου, του Βασίλη Βενέτη και του Στέργιου Φάτση.

“Τα λεφτά σας μετράνε, δεν πάνε για …άλλους σκοπούς”

«Μεγάλος μας στόχος η συσπείρωση του κόσμου»

«Το σκεπτικό μας είναι συνεχώς να χτίζουμε πάνω σε μία βάση που έχουμε δημιουργήσει. Κάνουμε τις απαραίτητες αναπροσαρμογές για το καλύτερο και πάνω σ’ αυτό το πλάνο προχωράμε. Δεν θα μπούμε στη λογική να σπαταλήσουμε το μπάτζετ ανούσια.

Φέτος θεωρώ πως δεν είχαμε χειρότερη ομάδα από τη Βέροια, μας έλειπε κάτι λίγο στο αγωνιστικό και στο οργανωτικό, για να είμαστε στο επίπεδο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Ακόμη και στα γηπεδικά, βαδίζουμε στο ίδιο πλάνο. Έχουμε τις βάσεις και τις βελτιώνουμε. Κάθε χρόνο θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, άρα το πρωτάθλημα θέλουμε. Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία εξωαγωνιστική, γιατί πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε με τον τρόπο που θέλουμε.

Το στοίχημα για τη φετινή χρονιά είναι η συσπείρωση του κόσμου. Μέχρι τώρα υπήρχαν πολλές δικαιολογίες για την προσέλευση του κόσμου, σε σχέση πάντα με τη δυναμική αυτή του φίλαθλου κόσμου της ομάδας. Φέτος, όμως πρέπει να μετρηθούμε για να δούμε τι δυνατότητες έχουμε. Πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε την ομάδα και όταν λέω ομάδα, εννοώ από την ακαδημία μέχρι την πρώτη»

«Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο περισσότερα μπορούμε να πετύχουμε»

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλη Βενέτη: «Φέτος θα κινηθούμε πιο μεθοδικά. Θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας πολύ νωρίτερα και η φετινή σεζόν θα κυλήσει πιο ομαλά από τις προηγούμενες. Θέλουμε ο κόσμος να ακολουθήσει την προσπάθεια.

Η συσπείρωση βοηθάει και σ’ άλλα πράγματα, πέρα από το αγωνιστικό. Βλέπετε πως γίνονται συνεχώς βελτιώσεις και προσθήκες στις εγκαταστάσεις μας. Το «Π. Μαγουλάς» έχει αλλάξει μορφή. Όλος ο πολιτικός κόσμος είναι ενημερωμένος πως θέλουμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες με την ανέγερση της Θύρας 3 και παράλληλα να πιέσουμε ακόμη περισσότερα ώστε να επισπευτούν οι εργασίας στον χώρο της ΓΑΙΑΟΣΕ.

Η Νίκη Βόλου δεν είναι ένας σύλλογος με 200-300 παιδιά. Η Νίκη σε όλα τα αθλήματα μπορεί να φτάνει και τα 2000 παιδιά. Άρα η πολιτεία οφείλει στον σύλλογο. Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε παραπάνω πράγματα. Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο περισσότερα μπορούμε να πετύχουμε»

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις και τοποθετήσεις των μετόχων της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις