Κάλεσμα στους φιλάθλους για τον αγώνα μπάσκετ με Γ.Σ. Αλμυρού, από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Β.

Το προσεχές Σάββατο η ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. υποδέχεται στο ΕΑΚ τον Γ.Σ. Αλμυρού, σε ένα σημαντικής βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι, για την Α1 ΕΣΚΑΘ.
Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρόν στο κλειστό του ΕΑΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής :
«Με τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ ανδρών συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας του Συλλόγου μας , το Σάββατο 19 Μαρτίου 2015 και ώρα 17. 00 στο ΕΑΚ Βόλου με την ομάδα του Αλμυρού (από τον οποίο είχαμε ηττηθεί στον αγώνα του πρώτου γύρου) . Ένας αγώνας που η νίκη θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της συμμετοχής στην τελική φάση του πρωταθλήματος .
H ομάδα μας προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Αλμυρό , αντιμετωπίζοντας ιώσεις και μικροτραυματισμούς ενώ στα πλαίσια της προετοιμασίας της , για τους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν, έδωσε φιλικό αγώνα προετοιμασίας , στο ΕΑΚ
Βόλου , με τον Ερμή Αγιάς , ο όποιος είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που συμμετέχει , αποκομίζοντας αγωνιστικά οφέλη .
Μια εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη μας 65-82 , με διαστάσεις θριάμβου , επί της Νίκης Βόλου , που μας έφερε δυο βήματα από το στόχο της συμμετοχής μας στην τελική φάση του πρωταθλήματος , είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους της ομάδας μας να χειροκροτήσουν και να επιβραβεύσουν τα παιδιά και να τους δώσουν ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια .
Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και η Διοίκηση του , καλούν τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη , να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της ομάδας μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη. Το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου έχει ανάγκη τη στήριξη σας !!!!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις