Κάλεσμα στους φιλάθλους για τον αγώνα μπάσκετ με Γ.Σ. Αλμυρού, από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Β.

Το προσεχές Σάββατο η ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. υποδέχεται στο ΕΑΚ τον Γ.Σ. Αλμυρού, σε ένα σημαντικής βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι, για την Α1 ΕΣΚΑΘ.
Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρόν στο κλειστό του ΕΑΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής :
«Με τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ ανδρών συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας του Συλλόγου μας , το Σάββατο 19 Μαρτίου 2015 και ώρα 17. 00 στο ΕΑΚ Βόλου με την ομάδα του Αλμυρού (από τον οποίο είχαμε ηττηθεί στον αγώνα του πρώτου γύρου) . Ένας αγώνας που η νίκη θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της συμμετοχής στην τελική φάση του πρωταθλήματος .
H ομάδα μας προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Αλμυρό , αντιμετωπίζοντας ιώσεις και μικροτραυματισμούς ενώ στα πλαίσια της προετοιμασίας της , για τους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν, έδωσε φιλικό αγώνα προετοιμασίας , στο ΕΑΚ
Βόλου , με τον Ερμή Αγιάς , ο όποιος είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που συμμετέχει , αποκομίζοντας αγωνιστικά οφέλη .
Μια εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη μας 65-82 , με διαστάσεις θριάμβου , επί της Νίκης Βόλου , που μας έφερε δυο βήματα από το στόχο της συμμετοχής μας στην τελική φάση του πρωταθλήματος , είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους της ομάδας μας να χειροκροτήσουν και να επιβραβεύσουν τα παιδιά και να τους δώσουν ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια .
Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και η Διοίκηση του , καλούν τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη , να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της ομάδας μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη. Το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου έχει ανάγκη τη στήριξη σας !!!!»