«Απίστευτης αθλιότητας παραβατική κατάσταση»

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό και όλους τους αρμόδιους φορείς έστειλε η διοίκηση του Πιερικού , κάνοντας λόγο για πρωτοφανή και απίστευτης αθλιότητας παραβατική κατάσταση.

Αναλυτικά:

Προς: Γραφείο πρωθυπουργού κου Μητσοτάκη

Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα

Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη

ΓΓΑ – Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Αγαπητοί κύριοι

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, θέλουν να σας ενημερώσουν για μια πρωτοφανή και απίστευτης αθλιότητας παραβατική κατάσταση, η οποία εξελίσσεται σήμερα και βιώνει ο ιστορικός σύλλογος της Πιερίας μας και ένας εκ των ιστορικότερων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, κατέθεσε καταγγελία κατά του Απόλλωνα Πόντου στις 27 Απριλίου και η “ομάδα της Θεσσαλονίκης”,  δεν έχει ακόμη μέχρι σήμερα κληθεί να απολογηθεί για μια ΒΑΡΕΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ όπως την χαρακτήρισε η ΕΕΑ, με την υπόθεση να είναι τόσο σοβαρή, ώστε να κοινοποιείται και στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης (άρθρο 69 παρ.12 του Ν. 2725/1999 για παραβάσεις του άρθρου 69 παρ.8 του ως άνω νόμου)

Έντεχνα και σε μια κίνηση εντυπωσιασμού, με μια καταγγελία του Απόλλωνα Πόντου στις 31/5 που θα επιφέρει σαν πλημμέλημα (στην χειρότερη περίπτωση), χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα μας, η SL2 καλεί ΑΜΕΣΑ την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σε απολογία.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη και παράνομη απέναντι σε κάθε δίκαιο αντιμετώπιση για την οποία θα πρέπει να λάβετε γνώση. Υπάρχει καταφανέστατη καταστρατήγηση κάθε νομιμότητας. Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα προβεί σε μηνύσεις κατά ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, για παρακώλυση δικαιοσύνης.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αποδεδειγμένα τήρησε και τηρεί μέχρι σήμερα κατά γράμμα τις επιταγές του νόμου, το ίδιο δε ζητά για λόγους ισοπολιτείας και από τους ανταγωνιστές του.

Σε απόφαση του σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022, το Δ.Σ. του Δήμου Κατερίνης ρητά, ζητά από τις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές, να εφαρμόσουν άμεσα και χωρίς περεταίρω χρονοτριβή τις επιταγές του νόμου όπως ο νομοθέτης θέλησε και διατύπωσε στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου και στον Αθλητικό Νόμο και όπως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ήδη διέγνωσε στο πόρισμα της, στο οποίο η παράβαση του Απόλλωνα Πόντου χαρακτηρίζεται βαριά και εκ δόλου τελεσθείσα.

Με εκτίμηση

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις