Προγνωστικά Στοιχήματος: Στήριγμα η Βιγιαρεάλ, με τα γκολ στο Μάντσεστερ

Βραδιά Europa League η σημερινή και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια, από τα οκτώ συνολικά που διεξάγονται απόψε και θα κρίνουν ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Παράλληλα, από τις επιλογές δε θα μπορούσε να λείπει και η Euroleague, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη καμπή. Πάμε αμέσως στην ανάλυση των προτάσεων.

Χ2 στο Λεβερκούζεν

Ξεκινάμε με Europa League προγνωστικά και τον αγώνα Λεβερκούζεν – Βιγιαρεάλ, στον οποίο θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 1.94. Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή θα έχει η Λεβερκούζεν απόψε στην «BayArena» κόντρα στη Βιγιαρεάλ, στην προσπάθεια να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 της προηγούμενης βδομάδας στην Ισπανία. Το συγκρότημα του Σμιντ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τέσσερις αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις την Κυριακή (13/3), καθώς επικράτησε εντός έδρας με 1-0 του Αμβούργου. Από την άλλη πλευρά, η Βιγιαρεάλ προέρχεται από τη βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-2 από τη Σεβίλλη στο πρωτάθλημα την Κυριακή (13/3). Βέβαια, στις τρεις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν τα «κίτρινα υποβρύχια» για το Europa League παραμένουν αήττητα, σημειώνοντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Θεωρούμε ότι η Βιγιαρεάλ θα καταφέρει και απόψε να μην ηττηθεί, τουλάχιστον, και θα τη στηρίξουμε.

Over το ντέρμπι

Συνεχίζουμε με το σούπερ ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.15. Με την «πλάτη στον τοίχο» μπαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σημερινή ρεβάνς, καθώς το ατυχές 2-0 του «Άνφιλντ» είναι ένα σκορ που «γυρίζει» αρκετά δύσκολα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσιάστηκαν αρκετά φοβισμένοι την περασμένη Πέμπτη και δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Η ήττα αυτή συνοδεύθηκε από το ισόπαλο 1-1 της Κυριακής απέναντι στη Γουέστ Χαμ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Λίβερπουλ, από την πλευρά της, είχε μία ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστεί για τη σημερινή ρεβάνς, καθώς δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο στο Κύπελλο Αγγλίας. Οι «κόκκινοι» θα μπουν στο σημερινό παιχνίδι με το μεγάλο αβαντάζ του 2-0 και καλούνται να προστατεύσουν αυτό το σκορ. Περιμένουμε ένα αρκετά ανοιχτό ματς απόψε στο «Όλντ Τράφορντ» και θα επιλέξουμε το Over.

Νίκη με Under για Σεβίλλη

Επόμενη πρόταση, ο «Άσσος» σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ σε απόδοση 2.30 στην αναμέτρηση Σεβίλλη – Βασιλεία. Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» θα κριθεί η πρόκριση στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα της Ελβετίας. Το συγκρότημα του Έμερι προέρχεται από το εμφατικό 4-2 επί της Βιγιαρεάλ για την 29η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπου βρίσκεται στην 5η θέση και στο -5 από την πρώτη τετράδα. Σε καλό μομέντουμ η Σεβίλλη, παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Η Βασιλεία, από την πλευρά της, έκανε την Κυριακή επίδειξη δύναμης κόντρα στη Σεν Γκάλεν της οποίας επικράτησε με το ευρύ 4-2 για το πρωτάθλημα Ελβετίας, όπου διατηρείται στην κορυφή και στο +14 από τη Γιούνγκ Μπόις μετά το πέρας 23 αγωνιστικών, με την υπόθεση του τίτλου να θεωρείται… τελειωμένη. Θα τα δώσει όλα απόψε για την πρόκριση, αλλά το έργο της είναι αρκετά δύσκολο. Προβάδισμα η Σεβίλλη, πιστεύουμε, επίσης, ότι δε θα σημειωθούν πολλά γκολ.

«Ξεσπάει» η ΤΣΣΚΑ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με μπάσκετ και την αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Λαμποράλ Κούτσα, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -12.5 πόντων της ΤΣΣΚΑ, σε απόδοση 1.90. Σήμερα το βράδυ μία εκ των ΤΣΣΚΑ και Λαμποράλ θα μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου F. Αυτή τη στιγμή οι ομάδες ισοβαθμούν με 7-3 και λόγω της νίκης της Λαμποράλ 81-71 στον πρώτο γύρο, πρώτη είναι η ομάδα του Περάσοβιτς. Η ΤΣΣΚΑ υπέστη με άσχημο τρόπο την ήττα στην Βαρκελώνη και απόψε θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να ξεκαθαρίσει μια και καλή η πρόκριση. Πιθανώς, μάλιστα, δε θα ψάξει μόνο τη νίκη αλλά και την κάλυψη των 10 πόντων με τους οποίους ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα. Συνήθως με την ΤΣΣΚΑ παρατηρούμε το φαινόμενο να αντιδρά πολύ «άγρια» μετά από κακό αποτέλεσμα και γι΄ αυτό το λόγο ο Ιτούδης άφησε τους βασικούς του να ξεκουραστούν, παρά να ταξιδέψουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά για τον αγώνα με την Ενισέι. Στη Λαμποράλ γνωρίζουν ότι απόψε οι πιθανότητες επικράτησης είναι λίγες και ότι το πλεονέκτημα έδρας θα κριθεί στις επόμενες δύο αγωνιστικές που θα υποδεχθεί τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Είναι πολύ πιθανό να δούμε την ΤΣΣΚΑ να κάνει τεράστια προσπάθεια να καλύψει την διαφορά των 10 πόντων και επιπλέον να «διαλύσει» την αντίπαλό της επειδή στον πρώτο γύρο έφυγαν από το παρκέ με πολλά νεύρα και παράπονα για την διαιτησία. Εμπιστευόμαστε τη ρωσική ομάδα ότι μπορεί να καλύψει άνετα τη διαφορά με την οποία είχε ηττηθεί στη Βιτόρια και επιλέγουμε την ΤΣΣΚΑ -12.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν στο livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις