Αντίθετη η κυβέρνηση με την εκλογή Μπαλτάκου στην προεδρία της ΕΠΟ!

Η κυβέρνηση έχει σοβαρές επιφυλάξεις για το εάν η εκλογή του Τάκη Μπαλτάκου μπορεί να συμβάλει στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, διαμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Την κάθετη αντίθεση της κυβέρνησης στην εκλογή του Τάκη Μπαλτάκου στην προεδρία της ΕΠΟ εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Σύμφωνα με το News247.gr, ερωτηθείς σχετικά στο briefing, ο κ. Οικονόμου δεν έκρυψε την ενόχληση του Μαξίμου για την εκλογή του Τάκη Μπαλτάκου, η οποία έχει προκαλέσει άλλωστε πλήθος αντιδράσεων και στο χώρο του αθλητισμού.

“Η ΕΠΟ έχει αυτοδιοίκητο. Η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει σε διαδικασίες ομοσπονδιών. Θα κριθεί από την αποτελεσματικότητα της η συγκεκριμένη επιλογή”, απάντησε καταρχάς θεσμικά ο κ. Οικονόμου, αλλά πρόσθεσε:

“Όμως, επειδή με ρωτάτε και επειδή όλοι γνωριζόμαστε οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, η κυβέρνηση έχει σοβαρές επιφυλάξεις για το εάν η συγκεκριμένη επιλογή μπορεί, και συμβολικά και ουσιαστικά, να συνδράμει στο έργο εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου και στην απαλλαγή του από σειρά στρεβλώσεων που το βασανίζουν χρόνια”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις