«Χάλασε» οριστικά του Μπαντοβαλίεφ, πάει για άλλον ξένο φορ

Η μεταγραφή του Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ δεν προχώρησε στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν, όσον αφορά τους όρους συνεργασίας, καθώς το θέμα δεν είχε να κάνει αποκλειστικά με το οικονομικό. Ο Σκοπιανός επιθετικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν άλλες περιπτώσεις…

…επιθετικών για τη γραμμή κρούσης. Ο παίκτης που θα αποκτηθεί ως πρώτη επιλογή για τη θέση του φορ θα είναι ξένος, ενώ γίνεται προσπάθεια από πλευράς διοικούντων την ΠΑΕ να προσεγγίσουν ξένο επιθετικό με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη, ωστόσο, στον Ολυμπιακό παλεύουν για να φέρουν τον παίκτη στο Βόλο.
Επίσης, εξετάζονται και ορισμένες περιπτώσεις από την ισπανική αγορά, ωστόσο, δεν θέλουν στον Ολυμπιακό να ρισκάρουν και προτιμούν μια δοκιμασμένη λύση. Ο δεύτερος επιθετικός που θα αποκτηθεί θα είναι Έλληνας, με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο να έχει προταθεί και να εξετάζεται η περίπτωση, ενώ όσον αφορά τον Λευτέρη Ματσούκα, πηγές αναφέρουν πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον, από τη στιγμή που πέρυσι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ σε 25 παιχνίδια με τον Ηρακλή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις