«Γουστάρω να αναλάβω τα Τρίκαλα, αλλά…»

Ξεκάθαρη θέση για την επόμενη μέρα του ΑΟ Τρίκαλα πήρε ο Χρήστος Γιαλιάς.

Ο γνωστός επιχειρηματίας που φαντάζει ως το φαβορί για την επόμενη μέρα της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία μετά τον υποβιβασμό της, φιλοξενήθηκε στη Mikriliga.com και υπογράμμισε τους όρους που ο ίδιος θέτει για να εμπλακεί ξανά  στα κοινά της ομάδας.

 
Αναλυτικά η τοποθέτηση του:
«Όταν η ομάδα «καθαρίσει» από τα χρέη που τη βαραίνουν και ο Ερασιτέχνης θα είναι σε θέση να μου το εγγυηθεί αυτό με χαρτί συμβολαιογράφου, τότε και μόνο θα αναλάβω και πάλι τον ΑΟΤ. Ήδη δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στα Τρίκαλα, έχω προχωρήσει σε δυνατές συνεργασίες και θα δώσω πολλές θέσεις εργασίας στον κόσμο της περιοχής. Και μην παραλείψουμε ότι έχω ήδη αγοράσει σπίτι στην Ελάτη.

Το όραμα μου για την ομάδα είναι ξεκάθαρο. Θέλω να υπάρχει ένας δυνατός και ενιαίος ΑΟΤ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με τη στήριξη του Δήμου και των επιχειρηματιών της πόλης. Επίσης θέλω από το Δήμο να δαπανήσει χρήματα για να αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας στο Στάδιο των Τρικάλων, κάτι το οποίο έγινε για τελευταία φορά επί εποχής μου.

Μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις για να αναλάβω ομάδες υψηλότερων κατηγοριών, αλλά επιθυμώ και γουστάρω να αναλάβω τα Τρίκαλα, υπό τους όρους όμως που προανέφερα. Και να είστε σίγουροι ότι όποια ομάδα αναλαμβάνει ο Γιαλιάς πρωταγωνιστεί.

Αγαπάω τους Τρικαλινούς όπως και εκείνοι εμένα και επιθυμώ να είναι στο πλευρό το δικό μου και της ομάδας. Όταν γίνουν όλα αυτά, γιατί έχω πάθει και έχω μάθει και μπορεί να είμαι επιχειρηματίας αλλά δε σπαταλάω άσκοπα τα χρήματα μου, τότε θα μπω μπροστά και θα δημιουργηθεί μία ομάδα ικανή για πρωταθλητισμό.

Αναφορικά με τα διαρκείας, οι τιμές θα είναι χαμηλές γιατί καταλαβαίνω τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει ο φίλαθλος κόσμος των Τρικάλων. Έτσι όταν έρθει εκείνη η μέρα της ανάληψη του ΑΟΤ, μαζί με τους συνεργάτες μου Νίκο Μερίτση και Βάιο Αναστασίου, ο κόσμος θα δει την πραγματική δύναμη των Τρικάλων.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι υπάρχουν άντρες και αρσενικά. Από τον αείμνηστο πατέρα μου, έχω μάθει να τηρώ το λόγο μου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις