Διαφαινόμενη κόντρα Ερασιτέχνη ΑΟΤ και Γιαλιά για τα χρέη της ΠΑΕ

Στον FM100 μίλησε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Κώστας Παρδάλης ο οποίος πέρα από τα εγκαίνια αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του ΑΟ Τρίκαλα εκφράζοντας τον προβληματισμό του.

Μάλιστα εξέφρασε απορία για την χθεσινή δήλωση του Χρήστου Γιαλιά που ανέφερε πως ο ερασιτέχνης θα πρέπει να υπογράψει συμφωνητικό ότι θα αναλάβει τα χρέη.

“Πιστεύετε ότι ο ερασιτέχνης ξέρει πόσα μπορεί να χρωστάει η ομάδα; Πρέπει να πληρώσουμε εμείς αν κάτι δεν βγει έγκαιρα στην επιφάνεια; (σ.σ προσπάθησε να ερμηνεύσει την δήλωση του κ.Γιαλιά).

Βγάλαμε την ομάδα το 2014. Ο κ. Γιαλιάς είχε πετυχημένη παρουσία. Είχε βάλει παρά πολλά χρήματα στην ομάδα. Ο ερασιτέχνης δεν ξέρει αν έχει κόψει επιταγες ο κ. Αϊβάζογλου; Η ομάδα είναι σε αδιέξοδο και δεν το δημιούργησε ο ερασιτέχνης.

Η πολιτεία πρέπει να αλλάξει τους νόμους. Δεν μπορεί όποιος φεύγει να αφήνει συντρίμμια και κατά τα άλλα να είναι πετυχημένος επιχειρηματίας. Σίγουρα ο ερασιτέχνης δεν μπορεί να καλύψει αυτό το χρέος (σ.σ που προέκυψε φέτος).

Μπορεί η ομάδα να παίξει στην Γ’ Εθνική μπορεί να παίξει στο τοπικό. Θα κάνουμε ένα συμβούλιο και θα δούμε. Προέκυψαν αρκετά πρόστιμα το τελευταίο διάστημα. Το ban του Περλιέσι που είναι 114.000 ευρώ ποιος θα το πληρώσει; Κάθε φορά που βγαίνει κάτι θα το καλύπτει ο ερασιτέχνης;».

Πηγή: goaltrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις