Ευχάριστη έκπληξη με coach Τσαβέ ο Ίωνας!

Τον Στέλιο Τσαβέ επέλεξε η διοίκηση του Ίωνα, για αντικαταστάτη του Λάμπρου Πρέκα, στην άκρη του πάγκου του.

Ο Τσαβές, ο οποίος, μέχρι και την περσινή σεζόν, αγωνιζόταν στον Αλμυρό της Γ’ Εθνικής, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την προπονητική, στην οποία έχει ήδη πραγματοποιήσει τα πρώτα του βήματα, σε επίπεδο Ακαδημιών, στον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου.

Η οικογένεια Φαρμάκη και ο Ίωνας, εντοπίζοντας τις μπασκετικές του γνώσεις και αξίες, του έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσει, σε επίπεδο ανδρών, σε μία από τις ευχάριστες “εκπλήξεις” του τοπικού μας μπάσκετ, για τη σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Α.Σ Ιωνας Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Τσαβέ.

Ο Κοουτς Στελιος είναι απόφοιτος Τεφαα με ειδικότητα μπάσκετ. Ασχολείται χρονια με τμήματα υποδομής όντας, τα τελευταία πέντε, στα τμηματα του Γ.Σ Βόλου. Επισης, ως αθλητης έχει μακρά πορεία στα γήπεδα σε ομάδες υψηλού επιπέδου, ξεχωρίζοντας για το ήθος και τον χαρακτήρα του. Ο Ιωνας Βόλου θα είναι η πρώτη ομάδα αντρικού που αναλαμβάνει ο κοουτς Τσαβες. Ο σύλλογος μας αποδεικνύει ότι εκτός από τους νέους αθλητές στηρίζει και τους νέους προπονητές. Θα είμαστε ολοι στο πλευρό του κοουτς Τσαβε για ό,τι χρειαστεί.

Καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του Ιωνα Στέλιο. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις