Με τη “σημαία” του τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός Βόλου, μένει ο Σκοπελίτης!

ΑΣΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. - goalpost.gr

Μπορεί το διοικητικό καθεστώς, στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της νέας σεζόν, στη Γ’ Εθνική, να μην έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο οι διοικούντες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου δεν κάθονται με “σταυρωμένα τα χέρια” και πραγματοποιούν τις κινήσεις του, στο πλαίσιο του ερυθρόλευκου ποδοσφαιρικού “αύριο”.

Μία από αυτές, είναι η προσέγγιση ορισμένων ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ, για τους οποίους ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου επιθυμεί να είναι τα βασικά συστατικά του μέλλοντος του Ολυμπιακού. Κι η αρχή δε θα μπορούσε να γίνει με κάποιον άλλον, εκτός από τη “σημαία” της ομάδας, τα τελευταία χρόνια, Φίλιππο Σκοπελίτη.

Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με τις πληροφορίες του goalpost.gr, βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους διοικούντες του συλλόγου, ενημερώνεται σχετικά με τις εξελίξεις στα διοικητικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και, κατά 99%, θα είναι και τη νέα σεζόν στο ερυθρόλευκο έμψυχο δυναμικό. Στο πλαίσιο αυτού, φυσικά, αξίζει να αναφερθεί πως ενδέχεται να υπάρξει και συνέχεια, στο ίδιο μοτίβο, από πλευράς Ολυμπιακού, οι οποίοι θέτουν ως βασικό στόχο, για το “χτίσιμο” του νέου ρόστερ, τη διατήρηση όλων των γηγενών παικτών που αγωνίζονταν, μέχρι και την περσινή σεζόν, στους ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις