Ευχαρίστησε χορηγό της ακαδημίας ο Ρήγας Φεραίος.


Μοιράσου το άρθρο

Τον χορηγό της ακαδημίας του Ρήγα Φεραίου, Βασίλη Ρουμπαζάνη, ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

“Η ποδοσφαιρική σεζόν που πέρασε ήταν πολύ ιδιαίτερη για τα τμήματα υποδομής του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, αφού σήμανε την σύσταση της Διοικούσας Επιτροπής Ακαδημιών, όπως προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του σωματείου μας.

Από την πρώτη ημέρα που ανακοινώθηκε η σύσταση και η συγκρότηση της Διοικούσας Επιτροπής, ξεκίνησε η αναζήτηση χορηγών, οι οποίοι θα στήριζαν τις προσπάθειές μας.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ακαδημιών του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, ευχαριστούν για την πολύτιμη βοήθειά του στην αγορά αθλητικής ένδυσης και όχι μόνο, τον χορηγό Βασίλειο Ρουμπαζάνη, ο οποίος λειτουργεί κατάστημα Κρεοπωλείου επί της οδού Γρ. Λαμπράκη 10, στο Βελεστίνο.

Η καλοδεχούμενη αυτή χορηγία θα αξιοποιηθεί προκειμένου να εξυπηρετηθούν, με τον καλύτερο τρόπο οι ανάγκες της ακαδημίας μας για την νέα σεζόν 2022-2023 και επιπλέον ενισχύει ηθικά την αθλητική μας προσπάθεια.

Το αθλητικό υλικό διανεμήθηκε στα 100 και πλέον παιδιά των ακαδημιών, την Τρίτη 31/5/2022, το απόγευμα, στο Στάδιο Βελεστίνου, παρουσία των μελών της διοικούσας επιτροπής, του Βασίλειου Ρουμπαζάνη και πολλών γονιών.

Η εν λόγω ευγενική προσφορά αποδεικνύει έμπρακτα ότι ακόμα και σε εποχές δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας το πνεύμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης εξακολουθεί σε ορισμένους ανθρώπους να παραμένει άσβεστο και ενεργό.

Ευχόμαστε το παράδειγμά αυτό να βρει ακόμα περισσότερους μιμητές έτσι ώστε να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερα παιδιά στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ως διοικούσα επιτροπή, νιώθουμε υπερήφανοι και εξαιρετικά τυχεροί που στην προσπάθεια μας για τη διάδοση του αθλήματος του ποδοσφαίρου στους μικρούς μας αθλητές, αυτή την δύσκολη εποχή έχουμε την συμπαράσταση των επαγγελματιών του Βελεστίνου.

Εκ της
Διοικούσας Επιτροπής Ακαδημιών
του ΑΣΒ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις