Πύρασος: Τελετή λήξης της Ακαδημίας με απονομές και εκπλήξεις (pics)

Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουνίου, γράφτηκε ο επίλογος της αγωνιστικής σεζόν 2021-22 για την Ακαδημία του Πυράσου. Οι αθλητές απ’ όλα τα τμήματα μαζεύτηκαν στο γήπεδο 5×5 και διασκέδασαν. Αρχικά, οι Αντιδήμαρχοι Βόλου, κ.κ. Πράττος, Ζέρβας μοίρασαν σε όλα τα παιδιά ονομαστικά εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Κύπρο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κατενθουσιασμένα όλα, παρέλαβαν το εισιτήριο που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία την προσεχή Πέμπτη! Μετά τα μικρότερα τμήματα έπαιξαν μεταξύ τους κι ακολούθησε η απονομή μεταλλίων από τον σύλλογό μας σε όλους τους αθλητές-μέλη της Ακαδημίας Πυράσου, επιβραβεύοντας έτσι τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις και τη σωστή διαγωγή που έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν!

Την απονομή των μεταλλίων έκανε ο πρόεδρος του Πυράσου κ. Ιωάννης Μόσδρομος και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου κ. Θοδωρής Στάμος. Μιλώντας προς τους γονείς, ο κ. Μόσδρομος τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη λέγοντας πως η Ακαδημία του Πυράσου αποτελεί ζωντανό αθλητικό κύτταρο της Νέας Αγχιάλου και στόχος της διοίκησης είναι κάθε χρόνο να υπάρχει καλύτερη οργάνωση με επιδίωξη να βγαίνουν ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα ή θα πάρουν μεταγραφή, κυρίως όμως να υπάρχει μια υγιής διέξοδος αθλητισμού για όλα τα παιδιά της πόλης μας.

Από την πλευρά του, ο κ. Στάμος μίλησε για τις ενέργειες που γίνονται από τον κ. Αγοραστό και την κα Κολυνδρίνη ώστε να αλλαχθεί ο πλαστικός τάπητας στο γήπεδο 5×5 με έναν καινούργιο τελευταίας γενιάς, εκφράζοντας την άποψη ότι αυτό μπορεί να γίνει πριν το ξεκίνημα της νέας περιόδου.

Έγινε απονομή μεταλλίων στην ομάδα Κ16 του Πυράσου μας η οποία ήταν πρώτη κι αήττητη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ όταν αυτό διεκόπη λίγο πριν τη λήξη. Πρωταθλητές στους αγωνιστικούς χώρους και τις καρδιές μας, τα παιδιά πήραν το μετάλλιο και ο Γιώργος Μαντζαβίνος σήκωσε το κύπελλο μέσα σε ζεστά χειροκροτήματα. Συγχαρητήρια παιχταράδες!

Παρόντες ο Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος ο οποίος ήταν αυτός που ξεκίνησε φέτος τη λειτουργία κι οργάνωση της Ακαδημίας και οι προπονητές Βανέσα Αναστασοπούλου, Γιάννης Πατσιαούρας, Φώτης Καραγιώργος.

Η εκδήλωση είχε και συνέχεια… Τα παιδιά της Κ16 έπαιξαν φιλικό αγώνα με τους γονείς τους και μετά ακολούθησε φαγητό! Σουβλάκια, αναψυκτικά, γλυκά για το κλείσιμο της σεζόν.

“Ήταν μια υπέροχη βραδιά!” αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου του Συλλόγου και συνεχίζει: “Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί όλα τα παιδιά που μας δίνουν κάθε φορά ζωή με τα γέλια και τις φωνές τους στα γήπεδα, ευχαριστεί τους γονείς και κηδεμόνες τους, ευχαριστεί τους χορηγούς της Ακαδημίας, συγχαίρει τους προπονητές για το ήθος, την εργατικότητα, τον χαρακτήρα, την δουλειά που κατέβαλαν για τα παιδιά μας.

Ευχαριστεί όμως ιδιαιτέρως τα «χρυσά κορίτσια» μας, την Χρύσα Μανίκα και την Μαρία Μπεχλιβανίδη, οι οποίες ήταν παρούσες πάντα στο γήπεδο, υπεύθυνες για όλα τα τμήματα, πρόθυμες και διατεθειμένες να επιλύσουν κάθε πρόβλημα”.

Δείτε όλο το φωτορερπορτάζ της εκδήλωσης ΕΔΩ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις