Το νέο ΔΣ της Ερασιτεχνικής Νίκης

Στην επισημοποίηση της εκλογής του νέου προέδρου, του αντιπροέδρου και του γεν. γραμματέα προχώρησε η Νίκη με ανακοίνωση που εξέδωσε. Παράλληλα το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί για την προσφορά τους, κ. Λάμπρου και κ. Κοκκινάκη. Η σχετική ανακοίνωση:

“Μετά την υποβληθείσα παραίτηση του προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η Νίκη” Βασίλη Λάμπρου και της β’ αντιπροέδρου Φωτεινής Κοκκινάκη, συνεδρίασε την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα την ανασυγκρότησή του.

Κατόπιν της γενομένης μυστικής ψηφοφορίας, καθήκοντα προέδρου ανέλαβε ο μέχρι τώρα γενικός γραμματέας Στέργιος Φάτσης, ενώ στην θέση του τον διαδέχθηκε ο σύμβουλος Πέτρος Παρασκευόπουλος που ανέλαβε ως έφορος και το τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής. Καθήκοντα β’ αντιπροέδρου ανέλαβε ο σύμβουλος Στέλιος Κολόζος, ο οποίος θα διατηρεί αυξημένες αρμοδιότητες.
Παράλληλα, οι δύο νεοεισελθόντες στο Δ.Σ. Δημήτρης Χατζημπύρρος και Νίκος Βενέτης ανέλαβαν καθήκοντα εφόρων ποδοσφαίρου και κολύμβησης, αντίστοιχα.

* Το Δ.Σ. του συλλόγου απευθύνει προς τους παραιτηθέντες κ. Βασ. Λάμπρου και κυρία Φωτ. Κοκκινάκη τις θερμότερες ευχαριστίες για την μέχρι τώρα προσφορά τους και ειδικότερα για τον πρώτο που ηγήθηκε σε μία δύσκολη μεταβατική περίοδο και την δεύτερη για την καθοριστική συμβολή της στο θέμα της αδειοδότησης του γηπέδου “Παντελής Μαγουλάς”, ενώ τους εύχεται κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις