Κούγιας: «Kαμία πρόταση για την ΑΕΛ»

Την Κυριακή συμπληρώνεται μία βδομάδα από τη μέρα που ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας έκανε δημόσια πρόταση για την αγορά της ομάδας.

Υπάρχει όμως ενδιαφέρον; Ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος απάντησε στο ερώτημα αυτό λέγοντας στην «Ελευθερία» τα εξής: «Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει κάνει καμία πρόταση, δεν με έχει βολιδοσκοπήσει κανείς, έστω και μέσω τρίτου, δεν γνωρίζω αν κάποιος έχει απευθυνθεί σε κάποιον φορέα της πόλης.

Το τονίζω για άλλη μια φορά ότι είμαι ανοιχτός για οποιαδήποτε συζήτηση και θέλω να διευκρινίσω ότι αν εισπραχθούν οι οφειλές προς την ΑΕΛ που η καταβολή τους θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2023, οι μόνες υποχρεώσεις που θα έχει αναλάβει ο νέος αγοραστής εκτός από την καταβολή σε τρία χρόνια θα είναι λιγότερο από 1,5 εκατ. ευρώ προς το δημόσιο, αφού σ’ αυτό το διάστημα θα μειωθεί το χρέος από τις μηνιαίες καταβολές.

Θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα έξοδα συντήρησης, όμως με την αγορά των μετοχών θα έχει έναν θησαυρό 40 παικτών που είμαι βέβαιος ότι κάποιος απ’ αυτούς θα πουληθεί. Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας U20 για την πορεία τους».

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Τρεις υποθέσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκονται στο πινάκιο της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ για την ερχόμενη Δευτέρα και αφορούν τους: Φέστα, Συμελίδη, Πατράλη. Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΛ ο Φέστα έκανε προσφυγή για 1.000 ευρώ, ο Πατράλης για 2.750 και ο Συμελίδης για 5.705.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΑΕΛ ήρθε σε επαφή με τον Σέρβο μάνατζερ των Πέτριτς, Γκοΐκοβιτς, Στάνκοβιτς σε μια προσπάθεια να αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφικών κινήσεων.

πηγή: eleftheria.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις