Τελικός ανόδου στην Ανάβρα για τον Πύρασο

Η προσπάθεια ενός έτους κρίνεται σήμερα για τον Πύρασο.

Οι “Αγχιαλίτες” θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 5 μ.μ., στο γήπεδο της Ανάβρας Λάρισας, τον Δωτιέα Αγιάς με στόχο να μην ηττηθούν και να πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στη Γ’ Εθνική.

Τουλάχιστον έναν βαθμό χρειάζεται ο Πύρασος, στην 7η και τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου των μπαράζ, κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς, εκτός έδρας, προκειμένου να προβιβαστεί στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη βρίσκεται στους δέκα βαθμούς, πέντε πίσω από τον ήδη προβιβασμένο Μακεδονικό Φούφα, δύο πάνω από τους Δωτιέα Αγιάς και Διγενή Νεοχωρίου και τρεις από τη Στυλίδα. Την τελευταία αγωνιστική, οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τη δεύτερη και την τρίτη θέση που δίνουν την άνοδο, αγωνίζονται μεταξύ τους. Ο Πύρασος φιλοξενείται στην Αγιά και ο Διγενής υποδέχεται τη Στυλίδα. Ο Πύρασος χρειάζεται, απλά, να μην χάσει, προκειμένου να αφήσει από κάτω του τον Δωτιέα Αγιάς και να λάβει, τουλάχιστον, την τρίτη θέση, στην τελική κατάταξη.

Υπάρχει, όμως, και το σενάριο οι Αγχιαλίτες να κερδίσουν την άνοδο, ακόμα και να ηττηθούν στην Αγιά, αν η Στυλίδα δεν ηττηθεί στο Νεοχώρι, κόντρα στον Διγενή. Αν η Στυλίδα κερδίσει τον Διγενή και ο Πύρασος χάσει στην Αγιά, Πύρασος και Στυλίδα θα έχουν από δέκα βαθμούς, αλλά η ομάδα της Μαγνησίας θα λάβει την τρίτη θέση, λόγω πλεονεκτήματός του στη διαφορά τερμάτων (+13, έναντι +1).

Από τη Χαλκιδική το διαιτητικό τρίο

Ρέφερι της αναμέτρησης ορίστηκε ο Στέφανος Δημητριάδης από την Ένωση Χαλκιδικής. Βοηθοί του θα είναι οι Σαραφιανός Τσιρωνας και Ιωάννης Κούρας, από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ιωάννης Γκαραγκάνης από την Πιερία.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

  1. Μακεδονικός Φούφα 15
  2. Πύρασος 10
  3. Διγενής Νεοχωρίου 8
  4. Δωτιέας Αγιάς 8
  5. ΑΟ Στυλίδας 7
  6. Αστέρας Καρδίτσας 2
  7. Πυρσός 0

Η 7η αγωνιστική

Κυριακή 5 Ιουνίου, 17:00

Διγενής Νεοχωρίου – ΑΟ Στυλίδας

Αστέρας Καρδίτσας – Πυρσός

Δωτιέας Αγιάς – Πύρασος

Ρεπό: Μακεδονικός Φούφα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις