Δυσοίωνο το μέλλον στον Καραϊσκάκη

Παρουσία του μεγαλομετόχου και πρώην αφεντικού της ΠΑΕ, Οδυσσέα Δράκου, μετόχων της ΠΑΕ, μελών του ΔΣ του ερασιτέχνη, του Προέδρου της ΕΠΣ Άρτας, Θανάση Τρομπούκη, φιλάθλων της ομάδας, αλλά και μελών της Αναγέννησης Άρτας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη Γενική Συνέλευση του Καραϊσκάκη μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική, με θέμα το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία.

Η ΓΣ ξεκίνησε με τοποθέτηση από τον Οδυσσέα Δράκο, ο οποίος ανέφερε αρχικά ότι δεν κατέστη εφικτό να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για τα οικονομικά της ομάδας, καθώς ο τελευταίος ισολογισμός που δημοσιεύθηκε ήταν μέχρι το 2019, που ο ίδιος ήταν ακόμη στη διοίκηση της ομάδας, και μετά την παραχώρησή της στον Νίκο Καγιούλη ήταν “σαν να σταμάτησε το ρολόι”, όπως σημείωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά. Επειδή, όπως είπε είναι κρίμα να διαλυθεί η ομάδα, που με τόσο κόπο κατάφεραν να την φτάσουν να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, το τελευταίο διάστημα έγιναν προσπάθειες να βρεθεί μία λύση που θα εγγυάται τουλάχιστον μία αξιοπρεπή πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική, όμως σε συνδυασμό με το υπάρχων ποδοσφαιρικό περιβάλλον, οι μέχρι στιγμής προσπάθειες έχουν αποβεί άκαρπες. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν προτίθεται να αναλάβει ξανά την ομάδα (τουλάχιστον όχι μόνος του) και απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον επενδυτή θέλει να αναλάβει τον Καραϊσκάκη. Βέβαια, στη συνέχεια ανέφερε ότι τηλεφωνικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Καγιούλης, ζήτησε να αναλάβει την ομάδα στη Γ’ Εθνική με στόχο την άμεση επιστροφή στη Super League 2, όμως όπως είπε χαρακτηριστικά για την πρότασή του “προσωπικά δεν με ενδιαφέρει”.

Στο τραπέζι έπεσε και το θέμα της συγχώνευσης με την Αναγέννηση Άρτας, με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, και ότι η ευκαιρία χάθηκε πριν 5 χρόνια που η ομάδα ήταν σε επαγγελματική κατηγορία, όμως στις συζητήσεις που έγιναν οι απαιτήσεις της άλλης πλευράς ήταν έως και υποτιμητικές για τον ίδιο.

Τέλος, αποφασίστηκε η προκήρυξη νέας Γενικής Συνέλευσης, καθώς η σημερινή ήταν περισσότερο ενημερωτική, για την Δευτέρα 20 Ιουνίου, ελπίζοντας μέχρι τότε να υπάρξει κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον.

artagoal.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις