Βόλος: Το «παρασκήνιο» του καυγά με τον μπαλτά – Οι σκηνές βίας, η σύντροφος του δράστη και η «παρεξήγηση»

Θερμό επεισόδιο με σκηνές βίας σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία του Βόλου, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, καθώς ένας 51χρονος κυνηγούσε με μπαλτά 45χρονο, γιατί πίστευε πως «ενόχλησε» τη σύντροφό του. Όταν έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ οι θαμώνες του καταστήματος είχαν φυγαδεύσει το θύμα στην τουαλέτα, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον δράστη, ο οποίος κρατήθηκε το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα.

Πώς έγινε το επεισόδιο

Όλα άρχισαν γύρω στις 22:00, όταν ο 51χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητό του έξω από το κατάστημα για να αγοράσει τσιγάρα, έχοντας αφήσει τη σύντροφό του στο ΙΧ. Κατά την ολιγόλεπτη απουσία του ο δράστης ισχυρίζεται ότι θαμώνας του καταστήματος, συγκεκριμένα ο 45χρονος, την ενόχλησε.

Από την πλευρά του, το θύμα φέρεται να υποστηρίζει ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Ο 45χρονος, που ήταν από νωρίς στο κατάστημα, λέει πως προσκάλεσε φίλο του στην παρέα για μπίρες, όμως, επειδή το ΙΧ του 51χρονου ήταν σταθμευμένο κοντά στο σημείο όπου καθόταν, ακούστηκε εσφαλμένα να απευθύνεται στη σύντροφο του δράστη.

Όταν ο 51χρονος ενημερώθηκε για το περιστατικό επιστρέφοντας στο ΙΧ του έχασε την ψυχραιμία του. Κάλεσε τον 45χρονο να μιλήσουν εκτός του καταστήματος και γρήγορα οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και θαμώνες προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. Τελικά, ο δράστης έφυγε από το κατάστημα, όμως, μετά από 10 λεπτά επέστρεψε έχοντας μαζί του μπαλτά και μαχαίρι.

Ακολούθησαν σκηνές φρίκης με τους πελάτες του καταστήματος να φοβούνται για τα χειρότερα, όπως μεταδίδει το volosday.gr.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα, ενώ το θύμα φυγαδεύτηκε στην τουαλέτα του καταστήματος. Ο δράστης κρατήθηκε τη νύχτα για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν επάνω του και κατάσχεσαν τον μπαλτά και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 12,3 εκατοστών.

Το θύμα, από την πλευρά του, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο και δεν κατήγγειλε την επίθεση. Ο συλληφθείς τελικά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις